19 / 04 / 2024

Darülaceze yapı

Darülaceze yapı

Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Darülaceze'yi ziyaret ederek, sohbet etti. Başkan Hamza Cebeci ile sohbet eden Başkan Demircan, "Darülaceze insanlara sadece yardım yapmıyor. Onlara yaşayabilecekleri bir hayat da sunuyor" dedi.

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Klein Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Klein Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Klein Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Darülaceze, İstanbul'daki 8 adet 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut ile 1 adet arsayı kiraya veriyor! İhalesi 7 Eylül'de! 

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul ilinde yer alan 8 adet konut ile 1 adet arsayı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Mb Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Mb Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleşti. Mb Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Erdem Manyas İnşaat Emlak İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erdem Manyas İnşaat Emlak İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erdem Manyas İnşaat Emlak İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Sevkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sevkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sevkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Basamak İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Basamak İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Basamak İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı. 

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Darülaceze Kadıköy'de konut satacak! İstanbul'da konut arayanlar dikkat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kadıköy'de yer alan konutu satışa çıkardı. Konutun satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Darülaceze yapı Haberi

Darülaceze yapı

Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan kurumumuzu ziyaret ederek, sakinlerimizle sohbet etti. Başkanımız Hamza Cebeci ile Kurumumuzu gezip sakinlerimizle sohbet eden Başkan Demircan, "Darülaceze insanlara sadece yardım yapmıyor. Onlara yaşayabilecekleri bir hayat da sunuyor"dedi.


Başkan Demircan, rehabilitasyon merkezini gezip sakinlerimizle sohbet ederek hal hatır sordu. Başkan Demircan'a, Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları'nda eğitim gören yüze yakın kursiyer eşlik etti. Başkan Demircan'ın kendilerine gösterdiği ilgiden mutlu olduklarını ifade eden sakinlerimiz, kendilerini her zaman beklediklerini dile getirdiler. Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları'nda eğitim gören yemek ve pasta kursiyerleri ise hazırladıkları yemek ve pastaları sakinlerimize ikram etti. 


Başkan Demircan, "Bizim medeniyetimizin, kültürümüzün ve inancımızın en önemli vasfı yardımlaşmak, iyilikseverlik ve vermektir. İslam kültürü bu zemin üzerine inşa edilmiştir. Zekât vermek, selam vermek, sadaka vermek… Bu bizi...