26 / 04 / 2024

darülacezeden kiralık gayrimenkuller

darülacezeden kiralık gayrimenkuller

Darülaceze İstanbul genelinde 11 gayrimenkulünü kiralayacak.

Lüks kiralık evlerde denge şaştı! 100-650 bin lira arasında değişiyor!

Son iki senede kiralık evlerde denge şaştı. Dar ve orta gelirli kiralık konut bulmakta zorlanırken lükste ise sınır 100-650 bin lira arasında değişiyor.

Fahiş konut kiralarına yeni çözüm: Askıda kiralık ev önerisi!

Fahiş konut kiraları sebebiyle dar gelirlilerin evsiz kalma riskiyle karşı karşıya kaldığına dikkat çeken Emlak Müşaviri Taşçı, çare olarak ‘askıda kiralık ev’ önerisini sundu. İşte o öneri...

Emlak Bankası'ndan dar gelirliye düşük kiralı konut müjdesi!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan 50 bin sosyal konut için talep toplama işlemi devam ediyor. Söz konusu konutlardan satın alamayan dar gelirli vatandaşlar için sosyal kiralık konut gündeme geldi.

İstanbul Vakıflar'dan Üsküdar'da kiralık benzin istasyonu ve market!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Selamiali'de yer alan benzin istasyonu ve market 1 yıllığına kiralıyor. Kiralama ihalesi 15 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Dar gelirliye kiralık sosyal konut imkanı!

Türkiye genelinde, 2017'de 817 bin konut ihtiyacının oluşabileceğinden hareketle, nüfus artışının hızlı, konut fiyatlarının da yüksek olduğu şehirlerde, dar gelirli vatandaşlar için "sosyal kiralık konut" yapımına geçilecek.

Öğrenciler en çok Üsküdar, Avcılar ve Göztepe’de kiralık ev aradı!

Ağustos ayında üniversitelere yakın bölgelerde kiralar yüzde 10 oranında artarken İstanbul, Marmara, Yıldız Teknik ve Mimar Sinan üniversitelerine yakın olan Avcılar, Üsküdar ve Göztepe, öğrencilerin kiralık daire için en çok arama yaptığı ilçeler oldu.

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Yeni eğitim ve öğretim yılı her sene olduğu gibi 2014'te de kiralık ev ilanlarında artışa yol açtı. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencileri ev arama telaşı sardı.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı. Okul sezonunun açılmasıyla ev sahiplerinin de yüzü güldü. İstanbul'da özellikle Beşiktaş, Avcılar ve Kadıköy gibi ilçelerde kiralık ev ilanları artış gösterdi.

Ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara tavsiyeler!

Gazeteci, yazar Fatoş Karahasan, ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara dikkat etmeleri noktaları hatırlatan bir yazı kaleme aldı. İşte Fatoş Karahasan'ın cnnturk.com'da yer alan yazısı...

darülacezeden kiralık gayrimenkuller Haberi

darülacezeden kiralık gayrimenkuller

İhale 6 Mart 2008 saat 14.00'te Darülaceze Müdürlüğü Sadıka Sabancı Salonunda açık teklif usulü gerçekleştirilecek.

Tel: 0 212 220 10 20  Fax:0 212 221 30 03

Kilanacak gayrimenkuller için aşağıdaki linki tıklayın

Darulaceze.xls