26 / 04 / 2024

Daşdemir İnşaat Emlak Turizm

Daşdemir İnşaat Emlak Turizm

Daşdemir İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Daşdemir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Elmadağ, İnönü Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Serdar Demir İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Demir İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

İbrahim Aksu İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Aksu İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aksu tarafından kuruldu.

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkez nakli yapıldı!

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı. 

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Karia Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karia Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Işık ve Kaygun Karabağ ortaklığında kuruldu.

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

Karacaovalı Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacaovalı Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yumuk tarafından kuruldu.

Foody İnşaat Emlak Gıda Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Foody İnşaat Emlak Gıda Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zagal ve Taha Alkhalouf ortaklığında kuruldu.

Foody İnşaat Emlak Gıda Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Foody İnşaat Emlak Gıda Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Başekşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zagal ve Taha Alkhalouf ortaklığında kuruldu.

Clksteel34 İnşaat Emlak Gıda Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clksteel34 İnşaat Emlak Gıda Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Yaşli tarafından kuruldu.

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Naci Sökmenci ve Necat Duman ortaklığında kuruldu.

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Daşdemir İnşaat Emlak Turizm Haberi

Daşdemir İnşaat Emlak Turizm

Daşdemir İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Daşdemir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


Daşdemir İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Daşdemir İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Elmadağ, İnönü Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Üftade Sokak,...