25 / 04 / 2024

DASK ödemeleri

DASK ödemeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'deki deprem sonrası Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) hasar tespitlerinin devam ettiğini, bugün itibarıyla 153 kişiye 6,3 milyon liralık DASK ödemesi yapıldığını duyurdu.

DASK’ın ödeme kapasitesi 24 milyar TL'ye ulaştı!

Teminata sahip konutl sayısının 9.5 milyona ulaştığını belirten DASK Yönetim Kurulu Başkanı Güler, "Kurumun bir depremdeki ödeme kapasitesi, bugün itibarıyla 24 milyar TL seviyelerine ulaştı" dedi...

26 bin bina için 193 milyon lira tazminat ödendi!

DASK verilerine göre; Zorunlu Deprem Sigortası poliçesi için hasar ihbarı sayısı 10 bini aştı ve 5,8 büyüklüğündeki depremin ardından DASK tarafından 1,4 milyon TL’lik ödeme yapıldı.

DASK'a 173 milyon lira ödeme yapıldı!

Doğal Afet Sigortalar Kurumu (DASK) verilerine göre; Türkiye’deki konutların yüzde 44’ünde Zorunlu Deprem Sigortası bulunuyor.

DASK’ın ödeme gücü 11 milyar TL’yi aştı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), olası bir hasar yapıcı depreme karşı devletin de desteğini arkasına alarak reasürans korumasını artırdı. DASK’ın ödeme gücü 11 milyar TL’yi aştı...

DASK ödemeleri 25 milyar TL’ye yaklaştı!

DASK, 6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrası ödenen tutarı paylaştı. DASK, sigortalılarına ödediği tazminat tutarı 25 milyar TL’ye ulaştığını duyurdu.

DASK ödemesi nereden yapılır? DASK ödemeleri ne zaman yapılacak? DASK ağır hasarlı binaya ne kadar ödeme yapar?

DASK ödemeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar, DASK ödemelerinin ne zaman yatacağını merakla sorguluyor. İşte detaylar!

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Az ve orta hasarlı binalara DASK ne kadar ödeme yapar? Devlet desteği olacak mı? İşte yanıtı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından yüz binlerce bina ya yıkıldı ya da orta ve az ölçekli hasar yaşadı. Vatandaşlar devlet desteğinin hangi binaları kapsadığını araştırıyor. Birçok vatandaş DASK ödemeleri ve devlet desteklerinin detaylarını merak ediyor. İşte tüm detaylar...

Evine yıkım kararı çıkan DASK’a koşuyor!

İzmir depreminde konutu zarar görenleri DASK ödemeleri yapıldı. Şimdilerde depremzedeler, yeniden DASK’a başvuruda bulunarak, zararlarını karşılanmasını talep ediyor. Peki, bu durumda DASK ödeme yapacak mı?

DASK neleri kapsıyor?

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından hasar ödemeleri başladı. Ödemeler hakkında bilgi veren CBU UBF Uluslararası Ticaret Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özge Ayan, bu ödemelerin 240 bin TL'yi aşmayacağını dile getirdi. 

DASK İzmir'de ilk ödemeleri yaptı!

DASK'tan yapılan açıklamaya göre, DASK, İzmir depreminde evi hasar gören Zorunlu Deprem Sigortası poliçesi sahiplerine ilk ödemeleri yaptı. Ödemeler, öncelikle depremde yıkılan ve ağır hasar gören konutlar için yapılıyor.

DASK hasar ödemeleri nasıl yapılır?

Zorunlu Deprem Sigortası mesken ve işyerleri yaptırılıyor. Ödenen poliçe doğrultusunda yaşanan olası bir afetten sonra hasar ihbarı yapılıyor. Daha sonra hasar ödemeleri yapılıyor. Peki, DASK hasar ödemeleri nasıl yapılır?

Dask fiyatları 2013!

Dask sigortası olmayan kimseler söz konusu konut için alım-satım ve kiralama gibi işlemler yapamıyor. Peki Dask yaptırmak isteyenlerin ne kadar ödemeleri gerekiyor? İşte Dask fiyatları 2013...

Dask fiyatları!

Zorunlu Deprem Sigortası olan Dask fiyatları ve detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Premier Kampüs Ofis Kağıthane ödemeleri!

Premier Kampüs Ofis Kağıthane ödemeleri için Fer Yapı Premier Kampüs Ofis satış ofisi ile 0212 272 49 09 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz...

DASK sigortası ne kadar?

Devlet tarafından yapılması zorunlu kılınan DASK sigortası ne kadar? Yanıtı ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

DASK sigorta bedeli nedir?

Yapılması zorunlu olan sigortalar arasında yer alan DASK sigorta bedeli nedir, ne kadardır? Detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

DASK ödemeleri Haberi

DASK ödemeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'deki deprem sonrası Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) hasar tespitlerinin sürdüğünü, bugün itibarıyla 153 kişiye 6,3 milyon liralık DASK ödemesi yapıldığını duyurdu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Kurum, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı açıklamada, yoğun ve titiz şekilde tamamlanan arama kurtarma çalışmalarında 107 kişinin enkazdan kurtarıldığını anımsatarak, çalışmalara katılan herkese teşekkürlerini sundu.

Depremde yaralananlardan 36'sının tedavisinin devam ettiğini bunlardan 7'sinin yoğun bakımda bulunduğunu ve 5'inin durumunun ağır olduğunu dile getiren Murat Kurum, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Bakan Murat Kurum, bundan sonraki süreçte geçici barınma, hasar tespit ve kalıcı konutların yapımı üzerinde yoğunlaşacaklarını belirterek, "İzmir'in yeniden inşasına ilişkin adımlarımızı atacağımız iş süreçlerine giriyoruz." diye konuştu.

Şehir Hastanesinin yanında...