24 / 04 / 2024

Davutkadı Dağyolu Caddesi açıldı mı

Davutkadı Dağyolu Caddesi açıldı mı

Bursa Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz hafta ulaşıma açtığı Dobruca Caddesi – İnkaya bağlantı yolunun ardından şimdi de 38 binanın yıkılmasıyla genişletilen Davutkadı Dağyolu Caddesi’ni yenilenen yüzüyle Yıldırım’a kazandırdı.

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Ev sahipleri yüzde 25'lik kira zammını deliyor! Bunun da yolu bulundu: Tahliye taahhütnamesi isteniyor!

Büyükşehirlerdeki  fahiş kira yükselişleri, barınma sorununu genişletirken, mülk sahipleri kiracılarına kira sözleşmesi koşullarıyla şaşırtan tekliflerde bulunuyor. Bunların arasındaki n dikkat çeken uygulamalardan biri de “tahliye taahhütnamesi” oldu. İşte ayrıntılar...

Tuzla Aydınlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi, Çamlıbelde Yolu Caddesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Almanya’da bir Türk 100 metrelik sokağı aldı: "Ya evinizin önünü satın alırsınız ya da yolu kapatırım"

Almanya’da 100 metre uzunluğundaki bir sokağı satın alan Türk, orada oturanlara bir yazı yolladı ve 3 Mayıs tarihine kadar evlerinin önünü satın almalarını, yoksa kendisinin yolu kapatacağını söyledi. 

Atakule AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Atakule GYO tarafından 13 Ekim 1989 tarihinde Ankara'da Çankaya Caddesi ile Cinnah Caddesi'nin kesiştiği köşede hayata geçirilen Atakule AVM'nin değeri belli oldu. Peki Atakule AVM'nin değeri ne kadar? 

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılı olağan genel kurulu 5 Kasım'da!

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 14.00'da Halkalı Caddesi No:245 Sefaköy/Küçükçekmece/İSTANBUL adresinde bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Triad Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Triad Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Emre Dağyolu tarafından açıldı.

Van'da yolu dar olan okul için hayırseverler arazi bağışladı!

Van'ın Erciş ilçesinde yolu dar olan okul için 2 dönüm arazi bağışlayan iki aile, duvarların yıkılması ve yol genişletme çalışması yapan ekiplere de yardımcı oldu.

Triad Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triad Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Emre Dağyolu ve İbrahim Karaman ortaklığında kuruldu.

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Samandıra İmar Yolu Ön Projesi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Samandıra Caddesi Semerkant Bulvarı arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı yolu arasındaki plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Davutkadı Dağyolu Caddesi açıldı mı Haberi

Davutkadı Dağyolu Caddesi açıldı mı

Bursa Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz hafta ulaşıma açtığı Dobruca Caddesi – İnkaya bağlantı yolunun ardından şimdi de 38 binanın yıkılmasıyla genişletilen Davutkadı Dağyolu Caddesi’ni yenilenen yüzüyle Yıldırım’a kazandırdı. Başkan Altepe, Bursa’nın tüm semtlerine en güzel eserleri bırakmak için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, Davutkadı, Musababa ve Piremir bölgesinde yıllardır konuşulan Dağyolu Caddesi’nin genişletilmesinin de kendilerine nasip olduğunu söyledi.


Geçtiğimiz dönem yaklaşık 540 kilometrelik yeni yol ve yol genişletme çalışması ile Büyükşehir tarihinde önemli bir rekora imza atan Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu döneme de hızlı başladı. Yatırım bütçesinin 3’te 2’sini ulaşıma ayıran Büyükşehir Belediyesi, Çekirge Caddesi’ni trafik yüklerinden arındıracak alternatif Uludağ yolu olan Dobruca Caddesi – İnkaya bağlantı yolunun ardından şimdi de Yıldırım’da yılların çilesini sona erdirdi. Mevcut genişliği bazı noktalarda 6 metreye...