28 / 03 / 2024

Day Tarım İnşaat adres 

Day Tarım İnşaat adres 

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kara tarafından kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Selimoğlu tarafından kuruldu.

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Gören tarafından kuruldu.

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Oymacı tarafından kuruldu.

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz Yağış tarafından kuruldu.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Sms Metal Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sms Metal Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Onur Şimşek tarafından kuruldu.

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Day Tarım İnşaat adres  Haberi

Day Tarım İnşaat adres 

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi konusu:
otel, motel, tatil köyleri, kampingler, plaj, mokamplar ile her nevi turistik tesisler açmak, tesis etmek, kiralamak, kiraya vermek ve işletmeciliğini yapmak. Her türlü Turistik restoran, kafeterya, bar, diskotek, lokanta, büfe işletmek, işlettirmek kiralamak veya kiraya vermek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Dikilitaş Mah.Ayazmaderesi Cad.No:10c...