29 / 03 / 2024

DD Mortgage kredi faiz oranı

DD Mortgage kredi faiz oranı

Kredi Pazari.com' un verdiği bilgilere göre bankanın klasik standart konut kredisi faiz oranı 120 ay vadede yüzde 0.86’dan % 0.91’ e yükseldi....

Mortgage kredisi nedir? Mortgage kredisi nasıl alınır?

Mortgage kelimesinin Türkçe karşılığı tutsat ya da tutulu satış olarak anlam kazanıyor. Bankaların sunduğu mortgage kredi bu noktada farklı şekilde ifade ediliyor. Peki mortgage kredisi tam olarak nedir ve nasıl alınır? İşte mortgage kredi hakkında bilinmesi gerekenler...

Garanti Mortgage'dan Aliağa'da uygun faizli kredi imkanı!

Garanti Mortgage, İzmir'in Aliağa ilçesinde anlaşmalı firmalardan konut alacak müşterilere uygun faiz oranlarıyla kredi sağlayacak..

Garanti Mortgage’dan kredi kullanan öğretmenlere 300 TL bonus!

Mortgage Uzmanı Garanti, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hayata geçirdiği mortgage kampanyasıyla, öğretmenlere avantajlı kredi seçenekleri sunuyor.

Konut kredisi faiz oranlarında güncelleme!

Konut kredisi veren bankalardan Denizbank, Albaraka Türk ve DD Mortgage konut kredi faiz oranlarını güncelledi. Üç bankanın faiz oranlarında artış yaşandı. İşte faizlerde son durum...

Konut kredisi faiz oranlarında düşüş yaşandı!

Seçimlerden sonra konut kredisi faiz oranlarının düşmesi beklenirken, bankalarda ciddi bir düşüş henüz yaşanmadı. Bugün DD Mortgage ve Halkbank faiz oranlarını aşağı çekti. İşte güncel faiz oranları...

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Temmuz ayının ilk günlerinde en düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 0,98'den başlıyor. En son güncelleme 29 Haziran'da DD Mortgage tarafından yüzde 0,94 olan faiz oranı, yüzde 0,98'e yükseltilmişti.

Banka konut kredi faizlerinde son durum!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında bu haftanın ilk güncellemesi yapıldı. En düşük faiz oranı yüzde 0,96 ile DD Mortgage'ta uygulanıyor. İşte faiz oranlarında son durum...

Konut kredi faiz oranları bu hafta ikinci kez güncellendi!

Konut kredisinde en düşük faiz oranını veren DD Mortgage faizleri yükseltti. Pazartesi ve Salı güncellemesiyle bu hafta ikinci kez güncellenen oranlarda en düşük faiz 0,96'dan başlıyor.

Yapı Kredi Mortgage İstanbul'da müteahhitlerle bir araya geldi!

Yapı Kredi Mortgage, Gayrimenkul Öncüleri Buluşması’nda İstanbul Avrupa Yakası’nda proje yürüten müteahhitlerle bir araya geldi..

Yapı Kredi Mortgage, gayrimenkulün öncüleriyle buluştu!

Yapı Kredi Mortgage, Gayrimenkul Öncüleri Buluşması’nda İstanbul Avrupa Yakası’nda proje yürüten müteahhitlerle bir araya geldi.

Yapı Kredi Mortgage'tan Gayrimenkul Öncüleri Buluşması!

Yapı Kredi Mortgage, İstanbul Business Titanic Otel’de düzenlediği Gayrimenkul Öncüleri Buluşması’nda İstanbul Avrupa Yakası’nda proje yürüten müteahhitlerle bir araya geldi..

Yapı Kredi Mortgage'dan AÇEV'e bağış!

Yapı Kredi Mortgage, eğitim olanağı bulamamış kız çocukları ve yetişkin kadınlar için hayata geçirilen “AÇEV Temel ve İleri Okuryazarlık ve Kadın Destek Eğitimleri” projesine destek oluyor.

Rusya'da 2015 yılında konut satışları yüzde 15 düşecek!

RUSYA İmar, Konut ve Kamu Hizmetleri Bakanlığı, 2015'de konut inşaatında yüzde 15, mortgage kredi kullanımında da yan yarıya düşüş olmasını beklediklerini açıkladı..

DD Mortgage kredi faiz oranı Haberi

DD Mortgage kredi faiz oranı

DD Mortgage klasik standart konut kredisi, klasik avantajlı konut kredisi ve klasik süper konut kredisi faiz oranlarını yükseltti. Bankanın aldığı artış kararıyla oranlar 0.02-0.05 puan aralığında arttı.


120 Ay Vadede Faiz Oranı %0.91


KrediPazari.com'un verdiği bilgilere göre bankanın klasik standart konut kredisi faiz oranı 120 ay vadede % 0.86’dan % 0.91’ e yükseldi.  Yapılan yükselişle beraber 180 ay vadeye kadar olan tüm vadede oranlar % 0.91 olarak belirlendi.


100 Bin TL Kredinin Taksiti  1.373 TL


Faiz oranlarında yapılan 0.05 puanlık artış konut kredisi aylık taksitlerini 34 TL arttırdı. 10 yıl vadede 100 bin TL konut kredisi için ödenecek toplam faiz ise konut kredisi hesaplama yapıldığında 4.039 TL arttı.


Kredi...