24 / 04 / 2024

decovita

decovita

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Decovita Pazarlama Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Decovita Pazarlama Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Uyan, Murat Çamur ve Acun Uyar ortaklığında kuruldu.

Selman Öztürk: İnşaat malzemecisi Türkiye'de üretim yapmalı!

Decovita Seramik Kurucu Ortağı Selman Öztürk, Türkiye'de üretime geçerek ihracatçı hale gelmesinin başarısı öyküsünü anlattı. Öztürk, "Elektronik, mobilyacı, inşaat malzemecisi için de böyle olmalı. Herkesin Türkiye'de üretime yönelmesi gerekiyor" dedi.

HerDem Sağlık Köyü'nde 286 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bünyesinde Makro İnşaat ve Decovita Seramik şirketlerinde yer aldığı ETRA Holding, yaşlılara özel hayata geçireceği ilk gayrimenkul projesine Silivri ilçesinin Selimpaşa Ortaköy beldesinde inşa edecek. 

Decovita, en beyaz sırlı porselen karoyu üretti!

Decovita, Tasarım ve İnovasyon Merkezindeki 35 kişilik uzman kadrosu ile yürüttüğü özgün Ar - Ge çalışmaları sonucunda, Dünyanın En Beyaz Sırlı Porselen Karosunu üretti.

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Decovita Seramik, Bozüyük OSB'de üretime başladı!

Decovita Seramik, son teknolojiyle kurulan fabrikasıyla birlikte ithalat yapan firmadan üretici firma konumuna geçti. Decovita Seramik, doğal taş desenlerini özel tekniklerle sırlı porselen seramiklerin üzerine basarak kaliteli ürünler sunuyor.

Decovita Seramik dev yatırımla üretici oldu!

Decovita Seramik, son teknolojiyle kurulan fabrikasıyla birlikte ithalat yapan firmadan üreten bir firma konumuna geçti. Decovita Seramik Kurucu Ortağı Ercan Uyan, “İki yıl içinde 10 milyon metrekare üretim yapmayı planlıyoruz." dedi.

Decovita basın toplantısı 13 Şubat'ta!

Bilecik Bozüyük'teki fabrikası faaliyete geçen Decovita, dünyanın en kaliteli sırlı porselen seramik üretimini Türkiye’de yapmayı düşünüyor. Decovita Seramik Kurucu Ortakları Ercan Uyan ve Selman Öztürk’ün ev sahipliğinde, 13 Şubat Pazartesi günü basın toplantısı düzenlenecek.

decovita Haberi

decovita

Ofis, rezidans ve toplu konut projelerinin iç mekan tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın 8-12 Mart tarihleri arasında UNICERA-Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilenen ve 840 metrekarelik bir alanda konumlanan standını düzenledi.


Stant tasarımının, Decovita’nın “yaşam dekoru” sloganından yola çıkılarak kurgulandığı ve yalnızca bir sergi alanı tasarımından öte, yaşayan mekanlar bütünü olarak ele alındığı fuar standında, 2 adet karşılama alanı, kafe ve ağırlama alanı ile tüm mekana yayılmış 17 adet sergi mekanı bulunuyor. 840 metrekarelik alanı çevreleyen cephelerde, yine sergi niteliği taşıyan 4 adet vitrin yer alıyor.


Gönye Proje Tasarım’ın seçtiği Decovita seramik koleksiyonuna ait “Fabricline”, “Loft”, “Marble” ve “Woodstyle” serilerinden oluşan dört ayrı seçkinin 11 adet alt...