23 / 04 / 2024

değerlemede kolaylıklar

değerlemede kolaylıklar

SPK mortgage kapsamında değerleme konusunu yeniden düzenledi. Nerelerde kolaylıklar var? Detaylar için tıklayın!

Artık hesabınızda para olmasa da kiranızı ödeyebilirsiniz! Yapı Kredi'den 'Kiram Hesabımda' uygulaması geldi!

Yapı Kredi 'Kiram Hesabımda' uygulamasıyla kiracılara büyük kolaylıklar sunuluyor. Hesapta para olmasa da kira ödemesi yapılıyor. İşte Türkiye'de ilk olan o uygulamanın detayları... 

Gayrimenkul değerlemede yeni uygulama başladı: 81 ili tek tek kapsıyor!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gayrimenkul değerlemede özel hukuk tüzel kişi bilirkişilik uygulamasının Türkiye genelinde başlatıldığını aktardı. Uygulama bugün itibarıyla hayata geçiyor.

EYT'de ilk maaş bu tarihte hesaplarda! EYT'liler hemen kontrol edin! Son dakika!

EYT'de emekli aylıklarının ne zaman ödeneceği merakla araştırılmaya başlandı. Bakan Bilgin, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Peki EYT emekli maaşı ne zaman verilecek? 

Tek yol EYT değil ! Bunları yapan hem erken emekli oluyor, hem yüksek aylık alıyor!

Kadınlar ve erkekler için emekliliği öne çeken kolaylıklar bulunuyor. Bazı ince detayları bilip yerine getirenler hem 6 yıl kazanarak daha erken emekli oluyor, hem de emekli olduğunda, benzer durumdakilere göre çok daha yüksek emekli aylığı alıyor.

Tüm Türkiye kenetlendi! Depremzedelere bir kolaylıkta BDDK'dan

Türkiye’nin seferber olduğu deprem sürecinde kurumlar da depremden etkilenen vatandaşlara kolaylıklar sağlıyor. İşte BDDK’nın açıkladığı değişiklikler;

Deprem bölgesinde yaşayanlar dikkat! Banka borçları öteleniyor!

Türkiye’deki tüm bankaların çatı kuruluşu olan Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Kahramanmaraş’ta meydana gelen 10 ili önemli ölçüde etkileyen depremle ilgili çok önemli bir karar aldı. Buna göre depremden etkilenen bölgelerde yaşayan vatandaşların bankalara olan borçları için kolaylıklar sağlanacak.

Yılbaşı için Uludağ’ı seçen tatilci de, hazırlıklarını tamamlayan turizm işletmecisi de şokta!

Uludağ, hem karların üzerinde bir yılbaşı tatili hayali kuranlar hem de işletmeciler için bu sene büyük bür hayal kırıklığı yaşattı.

Müziği doyasıya hissetmek isteyenlere A101'den müjde! Kulaklıklar satışta! 23 Ekim 2022 fiyat listesi...

A101, birbirinden güzel kulaklıkları kaçırılmayacak fiyatlarla satışa sundu. Peki, A101'de hangi kulaklıklar satılıyor? İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi...

Yeni Peugeot 308 kolaylık sihirbazı çıktı! işte Peugeot 308 almanız için 6 neden

Peugeot’nun yeni Peugeot 308 modeli yeni nesil teknolojileriyle kullanıcılarının günlük hayatını kolaylıklar getirdi.  Peugeot'dan yapılan açıklamaya göre, Peugeot’nun hatchbacki 308, yeni aslan logosu, yüksek performansı ve tasarımı üstnlüğü ile göz dolduruyor.

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Türkiye’de ilk kurbanlıklar görücüye çıktı! İşte küçükbaş ve büyükbaş fiyatları

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala ilk kurbanlıklar Denizli’de hayvan pazarına getirildi. Küçükbaş ve büyükbaş fiyatları da belli oldu.

A101'de Apple Airpords kulaklıklar satışta! En ucuz kulaklık kaç TL? İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

A101 çeşitli Apple kulaklıkları satışa çıkardı. Peki, A101'de hangi kulaklıklar var? En ucuzu hangisi? Özellikleri neler? İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Gayrimenkullerin yeniden değerlemesinde nelere dikkat edilmeli?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Recep Bıyık, bugünkü köşesinde gayrimenkullerin yeniden değerlemesinde dikkat edilmesi gerekenleri kaleme aldı. İşte Recep Bıyık'ın 'Yeniden değerlemede dikkat edilecek konular' başlıklı yazısı...

değerlemede kolaylıklar Haberi

değerlemede kolaylıklar

Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde gayrimenkul değerleme hizmeti verebilmek amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) listesine alınmak üzere başvuracak şirketlerin ödenmiş sermayelerinin en az 300 bin YTL olması koşulu, en az 200 bin YTL olarak yeniden düzenlendi.

SPK'nın Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde Değerleme Hizmeti Verecek Şirketlere ve Bu Şirketlerin Kurulca Listeye Alınmalarına İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Tebliğin adı ''Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde Gayrimenkul Değerleme Hizmeti Verecek Şirketler ile Bu Şirketlerin Kurulca Listeye Alınmalarına İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ'' şeklinde değiştirildi ve yeni düzenlemeler yapıldı.

Değişikliklere göre, Kurul tarafından listeye alınan gayrimenkul değerleme şirketlerinin sermaye piyasası mevzuatı uyarınca yaptıkları değerleme faaliyeti dışındaki değerleme faaliyetleri, bu tebliğin kapsamı dışında olacak. Tebliğe,...