23 / 04 / 2024

Yeni Peugeot 308 kolaylık sihirbazı çıktı! işte Peugeot 308 almanız için 6 neden

Yeni Peugeot 308 kolaylık sihirbazı çıktı! işte Peugeot 308 almanız için 6 neden

Peugeot’nun yeni Peugeot 308 modeli yeni nesil teknolojileriyle kullanıcılarının günlük hayatını kolaylıklar getirdi.  Peugeot'dan yapılan açıklamaya göre, Peugeot’nun hatchbacki 308, yeni aslan logosu, yüksek performansı ve tasarımı üstnlüğü ile göz dolduruyor.



Araç, pazara sunulduğu günden bu yana, kaliteli ekipman ve modern teknolojileriyle dikkati çekti ve verimli benzinli motoru, yeni son nesil sürüş destek sistemleri, yeni Peugeot i-Cockpit veya yeni i-Connect bilgi-eğlence sistemi gibi gelişmiş teknolojileriyle de otomobil severlerin ilgi odağı durumunda. 

Peugeot mühendisleri, günlük hayatı kolaylaştırma konusunda ayrıca bir efor sergilemiş durumda. 


Yeni Peugeot 308 ve günlük hayatı kolaylaştıran 6 teknolojisi 

Temizleme başlıklı HD geri görüş kamerası: Yeni Peugeot 308 artık tüm otomobillerde olağan bir sürüş yardımcısı haline gelen geri görüş kamerası teknolojisini bir adım öteye taşıdı, yüksek çözünürlüklü görüntü ve lens temizleme başlığıyla kaliteli arka görüş sunuyor. Aracın geri görüş kamerasında oluşan kirin önüne geçmek için arka tamponunda cam silecek suyu ile beslenen bir püskürtücü  var. Arka cam sileceğinin ve su fıskiyesinin kullanılması, geri görüş kamerası merceğinin temizlenmesini otomatik olarak sağlanıyor. 

Uzun menzilli Kör Nokta Uyarı Sistemirir getirdiği güvenlik: Uzun menzilli ultrasonik radarlar sayesinde, yeni Peugeot 308'deki Kör Nokta Uyarı Sistemi, geleneksel bir sistemdeki 25 metre değil 75 metreye kadar mesafedeki bir aracı algılıyor. Bu özelliği ile kör noktaya yüksek hızda bir otomobil veya motosikletin yaklaşmasına karşı sürücü yan aynada yanıp sönen bir ışıkla çok daha erken uyarılabiliyor. 

Yeni Peugeot 308 kolaylık sihirbazı çıktı! işte Peugeot 308 almanız için 6 neden

10 km/saate kadar hızda hareket eden nesneleri algılayabiliyorGeri Manevra Trafik Uyarı Sistemiyle arka taraf her zaman gözlem altında tutuluyor: Bu sistem, bir park yerinden geri geri çıkarken yeni Peugeot 308’in tamponundaki radarlar ile arkadan yaklaşan diğer araçlar, bisikletler veya yayalara karşı sürücüye uyarı veriyor. Sistem, 40 metreye kadar mesafede, 10 km/saate kadar hızda hareket eden tüm  nesneleri görebiliyor. 


Geri Dön