28 / 03 / 2024

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıktı!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıktı!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar sağlık çalışanları için önceki gün satışa çıktı.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından  Silivri'de hayata geçirilen  Silivri 3. Etap projesindeki 37 adet stok konut yarın sağlık çalışanları için önceki gün satışa çıktı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada satışa sunulan evler için ön ödeme alındığını dile getirdi. Satışlar 5 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek. Başvurular Zeytinburnu’nda bulunan KİPTAŞ Genel Müdürlüğü’ne yapılacak.

Silivri Alipaşa Mahallesi'nde yer alan projede bin 520 daire yer alıyor. Satışa çıkarılan 37 adet stok konut 2+1 şeklinde olup 92 metrekare büyüklükte tasarlandı.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap taki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıktı!

Tüm sağlık personelleri( (özel ve kamu tüm sağlık merkezlerinde çalışan, temizlik görevlisi, memur, ambulans şoförü, hasta bakıcı, hemşire, doktor, eczacı vb ile tıbbi laboratuvar, aile sağlığı merkezi, eczane çalışanları vb.) (özel muayenehane hariç) için satışa sunulan daireler hemen teslim edilecek.  Silivri 3. Etap'tan ev sahibi olmak isteyen sağlık çalışanlarının kendisi ve eşinin üzerine konut olmaması şartı aranacak.

 

Ödeme Şartları 

KİPTAŞ'a özel ödeme planıyla satışa sunulan dairelerde yüzde 30 peşin ödeme yapılıyor. Kalan ödemeler ise 36 aya kadar vade farkı alınmayacak 36 aydan 60 aya kadar olan vade seçeneklerinde yüzde 20 peşin kalana 0,99 vade farkı uygulanacak.

Projede yer alan konutların fiyatı ise 261 bin 789 TL'den başlıyor.

Silivri 3. Etap Sosyal Konutları  E5 karayolu ve TEM otoyoluna 5 dakikalık uzaklıkta yer alıyor. Proje dahilinde 6 derslik, 4 laboratuvardan oluşan Oğuz Aral ilköğretim okulu, 300 kişilik cami, aile sağlık merkezi ve 7 ticari birim yer alıyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap taki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıktı!

İnterkom güvenlik sisteminin kullanıldığı konutlarda ortak mahaller için jeneratör, açık otopark,  çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, yeşil alanlar, ve 24 saat güvenlik hizmeti de bulunuyor.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR 

Kendisi ve eşinin adına tapuda kayıtlı konut olmadığına dair belge (E-Devlet üzerinden alınabilir.)

Kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşlarında sigortalı olarak çalıştığına dair belge (Çalışılan kurum, SGK veya E-Devlet üzerinden alınabilir.)

 

Stok konutlarımızı evi olmayan #SağlıkÇalışanları için satışa sunduk, ilk gün tüm evler için ön ödeme aldık, sözleşmeleri tamamlayacağız. Sağlık çalışanlarımıza elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz.

Dileriz diğer sektör temsilcileri de bu farkındalığa paydaş olur. https://t.co/IYQBsknYap

— Ali Kurt (@AliKurtistanbul) February 4, 2021

 

 

Sağlık çalışanları için satışa sunulan KİPTAŞ Silivri 3. Etap proje detayları!

 


Geri Dön