29 / 03 / 2024

değerlenen evden kamuya pay

değerlenen evden kamuya pay

KALKINMA Bakanı Cevdet Yılmaz, bir süre önce de tartışılan 'kentsel randarın kamuyla paylaşılması' için çalışmaya başladıklarını söyledi. İmar değişikliği nedeniyle eviniz değerlenirse bir kısmı kamuya, aktarılacak...

Bu il ve ilçelerden ev alanlar köşeyi döndü! Konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Yatırımını konut üzerinden yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken ilk nokta konutun semti, ili veya ilçesi. Peki konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Türkiye'de 4 evden biri konut sigortası sahibi!

Türkiye genelinde DASK zorunlu deprem sigortalılık oranı yüzde 59 oldu. Yeni ülke genelinde 4 konuttan sadece biri DASK dışındaki ihtiyari konut sigortalı.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 2 Milyon 994 bin TL oldu! En çok değerlenen iller tek tek açıklandı!

Endeksa’nın verilerine göre Türkiye'de Eylül itibarıyla konut satış fiyatlarında yıllık değer artışı yüzde 109 olurken, ortalama konut metrekare satış fiyatı 23 bin 31 TL, ortalama konut fiyatı ise 2 milyon 994 bin 30 TL oldu.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'ye dayandı! En çok değerlenen iller Hatay, Ankara ve Elazığ!

Ağustos ayında en çok konut satışının olduğu ilk 30 il değerlendirildiğinde yıllık değer artış oranı en yüksek olan şehirler Hatay, Ankara ve Elazığ olarak belirlendi. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 2 milyon 859 bin 610 TL'ye ulaştı. İşte o rakamlar...

ELLS Kartal 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Artuklu Yatırım Emlak tarafından Anadolu Yakası’nın her geçen gün değerlenen semti Kartal’da hayata geçirilen, ELLS Kartal 4 ay sonra teslim edilecek. Son fırsatları kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

MSY Nefes'te 3+1 dairelerde indirim fırsatı başladı!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesinde 3+1'lerde indirim fırsatı başladı. 

İngiltere'de evden çalışma devam ediyor: İşletmeler çalışanlarına şehir ve ülke dışından çalışma izni veriyor mu?

Pandemi sürecinde iş şartlarının değişmesi insanları evden çalışma stiline geçirdi Ancak virüs bitmesine rağmen bu çalışma şekli hâlâ sürdürülüyor. İngiltere'deki işletmelerde de bu çalışma stili devam edilmektedir. İngiltere bu çalışma stiline yenilik getirdi ve dikkat çekti.

Türkiye'nin en çok değerlenen 10 şehri belli oldu! Kırklareli ve Edirne zirvede! 

Şubat'ta meydana gelen deprem Türkiye’de değer artışı haritasının değişmesine neden oldu. En çok değerlenen 10 şehirlik listede deprem güvenliği dikkat çekti. Kırklareli ve Edirne ilk sıralara yerleşirken, Karadeniz bölgesinden 5 il birden listeye girdi.

Endeksa, Samsun'un en çok değerlenen ilçelerini açıkladı!

"Kent Kıymet Raporu" serisiyle şehirleri mercek altına almayı sürdüren Endeksa, son olarak Samsun'un en değerlenen ilçelerini de peş peşe açıkladı.

MSY Nefes'te yüzde 50 peşin kalanı kredi fırsatıyla! Bu haftaya özel fırsatı kaçırmayın!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesindeki konutlar içerisinde bahçe kullanım katlarda bu haftaya özel 50 peşin kalanı kredi fırsatıyla satışa sunuluyor. MSY Nefes projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2022! Prefabrik ev fiyatları metrekaresi kaç para?

Prefabrik evler, pandemi döneminden başlayarak değerlenen konut tiplerinden biridir. Bu yüzden prefabrik ev fiyatlarının metrekaresinin ne kadar olduğu araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Nef Arsa fiyatları Ekim 2022! 

Türkiye’nin en çok değerlenen noktalarında imarlı, sosyal ve ticari alanlar ile projelendirilmiş, alt yapısı Nef tarafından hazırlanan Nef Arsaların fiyatları merak ediliyor. Nef arsa fiyatları Ekim 2022 listesi... 

MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesinde 3 blok bulunuyor. MSY Nefes projesinde yer alan evlerin fiyatları ne kadar? İşte MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

değerlenen evden kamuya pay Haberi

değerlenen evden kamuya pay


KALKINMA Bakanı Cevdet Yılmaz, bir süre önce de tartışılan 'kentsel randarın kamuyla paylaşılması' için çalışmaya başladıklarını söyledi. Yılmaz, "İmar değişikliği nedeniyle eviniz değerlenirse bir kısmı kamuya, aktarılacak. Mesela bir eviniz var ve imar değişikliği nedeniyle değeri ıoo bin TL'den 200 bin TL'ye çıktı. Bu artan değerin bir kısmı şeffaf kurallar çerçevesinde kamuyla paylaşılmalı" dedi. 


Birgün...