27 / 04 / 2024

deira inşat

deira inşat

Milpark Plus ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Milpark Plus Evlerin'de daire alanları 68 metrekare ile 177 metrekare arasında değişiyor.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

2024’te borsada kazanmak için atılması gereken 20 stratejik adım!

Borsa İstanbul’da hareketlilik başladı. Yükseliş trendine giren borsada yatırım yapacaklar için Borsa Filozofu X Sosyal medya hesabından 20 maddelik bir strateji paylaştı.  

Japonya'da 2023 yılında iflas eden inşat şirketlerinin sayısı 1.693 oldu!

Japonya'da 2023 yılındaki kurumsal iflaslar, bir önceki yıla göre yüzde 35.2 oranında artarken inşaat sektörü en çok iflasın gerçekleştiği ikinci sektör oldu. 

Adanalılara müjde! 1000 deprem konutu ocakta teslim edilecek!

Adana'da, depremzedelerin yerleştirilmesi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşatına başlanan ilk 1000 konutun ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor.

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Hazır Beton Endeksi verileri açıklandı! İnşaat sektörü son 5 aydır iyi performans sergiliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından ''Hazır Beton Endeksi” 2023 Eylül Ayı Raporu açıklandı. Raporda inşat sektörünün son 5 aydır iyi performans sergilediği belirtildi.

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Boş ofislerin konuta dönüşmesi kira fiyatlarını düşürür mü?

Kiraların yükselmesinden sonra konut arzının arttırılması için atıl durumdaki boş ofislerden uygun olanların, konuta dönüştürülebilmesi için belediye meclislerince karar alınabilmesi imkanı verildi. 

Torba yasada maddeler tek tek açıklandı! Bakan Işıkhan resmen açıkladı!

Kamu personeli maaş zammı torba yasanın içinde yer alacak maddeler arasında yer alıyor. Bu nedenle, torba yasa için atılacak adımlar yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan torba yasaya yönelik yeni açıklama geldi.

EYT’li olamayanlar için emeklilik kapısı ardına kadar açıldı!

EYT yasasının ardında milyonlarca kişi emeklilik hakkı kazanırken, kapsam dışında kalan vatandaşlar için atılacak adımlar merak ediliyor. Eksik primi tamamlamak için bu süreçte formüller için araştırmalar hız kesmeden sürüyor. İşte, erken emeklilik konusunda yaşanan tüm gelişmeler!

EYT çıraklık sigortasında flaş bir gelişme yaşandı! Bu kişiler EYT kapsamına girecek!

EYT’nin yasalaşmasından sonra 4 milyonu aşkın kişiye emeklilik yolu açıldı. 9 Eylül 1999 yılından önce sigortalı olan çalışanlar ile borçlanma ile beraber başlangıcını bu tarih öncesine alabilenler için yaş şartı kaldırılmasıyla staj ve çıraklık sigortası için atılacak adımlar izleniyor.

Emeklilik 5 yıl öne çekiliyor! Tek tek açıklandı! Erken emekli olmak isteyenler dikkat! 

Emeklilik sistemi için atılacak adımlar merakla takip ediliyor. EYT düzenlemesinden yararlanamayan 2000 sonrası çalışanlar için emeklilik formülleri merak ediliyor. İşte erken emekli olmanın detayları... 

deira inşat Haberi

deira inşat

Daire büyüklüklerinin 68 metrekare ile 177 metrekare arasında değiştiği Milpark projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire tipleri bulunuyor.


Milpark Plus ev fiyatları 210 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Projede daire teslimleri hemen gerçekleşiyor.


İçerisinde 2 adet yarı olimpik havuz, tenis kortu, açık ve kapalı otopark, çocuk havuzu, basketbol sahası, fitness salonu, 24 saat güvenlik, anaokulu ve süpermarket bulunan Milpark Plus Esenyurt projesi Deira Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


3 blok halinde yükselen Milpark Plus Esenyurt Evleri 33 bin 180 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Milpark Plus Evleri adres

Mehter Çeşme Mh. Mehmet Aki Ersoy Cad. 2070 Sk. No:36 Esenyurt/İstanbul


Milpark Plus Evleri  iletişim

Telefon: 444 36 22

Web adresi: www.milparkkonutlariplus.com

Pınar...