29 / 03 / 2024

Dekar Asmalı Sokaklar bahçeşehir

Dekar Asmalı Sokaklar bahçeşehir

Her eve bir bahçe anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar Bahçeşehir'de 571 bin TL'ye 125 metrekare 3+1!

Bahçeşehir'de yer alan Dekar Asmalı Sokaklar projesinde yer alan dairelerden 125 metrekare alana sahip olan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 571 bin TL'den başlıyor

Dekar Asmalı Sokaklar projesinde 2+1 daireler 400 bin TL!

İstanbul'da bahçeli ev özlemi çekenler için 'Her Eve Bir Bahçe' konseptiyle projelerinin hayata geçirren Dekar DK, Bahçeşehir'de yapımına başladığı Dekar Asmalı Sokaklar ile bahçeli yaşamın yanı sıra birçok ilklerin de bir arada sunuyor...

Dekar Asmalı Hayat adres!

Konut alanlarının 149 metrekareden başladığı proje toplam 244 adet bahçeli konuttan oluşuyor. Dekar Asmalı Hayat adres bilgilerine göre İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da yükseliyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü nerede?

Dekar Asmalı Hayat Konutları 78 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Projede teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü nerede?

Dekar Asmalı Hayat satılık ev!

Teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanan projede banka kredisiyle ev sahibi olunabiliyor. Dekar Asmalı Hayat satılık ev metrekare birim fiyatı 3 bin 900 liradan başlıyor.

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat fiyat!

Konut alanlarının 149 metrekareden başladığı projede 244 adet bahçeli konut yer alıyor. Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat fiyat listesi kapsamında konutlar 750 bin TL' den başlıyor.

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat ulaşım!

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat ulaşım bilgileri kapsamında proje, Beylikdüzü Yakuplu Marmara Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 900 TL'den başlıyor.

20 soruda Dekar Asmalı Hayat projesi!

Dekar Asmalı Hayat projesi İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da Dekar Yapı imzasıyla yükseliyor. İşte 20 soruda Dekar Asmalı Hayat projesi...

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ödeme planı!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Teslim tarihi 2016 yılının son çeyreği olarak belirlenen proje Dekar Yapı tarafından inşa ediliyor.

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu' da yükselen Dekar Asmalı 'da ev alanları 149 metrekareden başlıyor. Dekar Asmalı Hayat Yakuplu projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat fiyat listesi!

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Arsa alanı 78 bin metrekare olarak belirlenen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Dekar Yapı'nın yeni projesi yeşil ve maviyi birleştiriyor!

Dekar Asmalı Sokaklar ile Dekar Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, İstanbul’un gelişen yıldızı Beylikdüzü – Yakuplu’daki yeni projesi Dekar Asmalı Hayat’ın satışlarına başlıyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde bahçeli bir yaşam başlıyor!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde bahçeli bir yaşam başlıyor. 244 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Hayat projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 900 liradan başlıyor...

Dekar Asmalı Hayat görselleri!

Dekar Asmalı Hayat Evleri 78 bin metrekare arsa alanına sahip. İstanbul Beylükdüzü'nde yükselen projede 3+1, 4+1 ve 5+1 konutlar bulunuyor. İşte Dekar Asmalı Hayat görselleri...

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu fiyatları!

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu fiyatları 750 bin lira ile 2 milyon 500 bin lira arasında değişiyor. Dekar Asmalı Hayat Evleri'nde 244 bahçeli ev yer alıyor...

Dekar Asmalı Sokaklar bahçeşehir Haberi

Dekar Asmalı Sokaklar bahçeşehir

Dekar DK’nın Bahçeşehir’de 22 bin metrekarelik alanda inşaa ettiği Dekar Asmalı Sokaklar’dan ev alanlar konutlarına kavuştu. Her evin kendine ait 36 m² ile 220 m² arasında değişen bahçeleri olan Dekar Asmalı Sokaklar, dört farklı tipte 2+1 ya da 3+1 bahçeli ev seçenekleri ile şehrin içinde bahçeli bir yaşam hayalini gerçeğe dönüştürdü. Dekar Asmalı Sokaklar projesi lansmanda belirtilen zamanda tamamlandı ve 2015 Haziran ayında teslimleri yapıldı.


Yaptıkları her projenin tam zamanında teslim edildiğini söyleyen Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, “Bizim için evleri en kısa sürede inşa etmek ve tam zamanında teslim etmek çok önemlidir, teslim sürelerimizi genellikle 12-18 ay arasında belirler ve tam zamanında teslim etmeye büyük özen gösteririz” diye konuştu.


Dekar DK, “bahçeli ev” konseptini Dekar Asmalı Bahçeler ile...