24 / 04 / 2024

Dekorasyon modası

Dekorasyon modası

Evlerimizi dekore ederken küçük detaylara dikkat edin. Kişisel özelliklerinizi yansıtan yaşam alanları yaratın.

İşte 2017'nin dekorasyon trendleri!

Eğer siz de her eve geldiğinizde bir değişikliğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız 2017 yılının dekorasyon trendlerine göz gezdirebilirsiniz.

Bölgelere göre dekorasyonda trend renkler!

Dekorasyonun belirleyici öğelerinden biri olan renk faktörü üzerine devamlı konuşuyoruz. Renkleri, trendleri tartışıp duruyoruz ama her seferinde tartışılmaz olduğunu da görüyoruz. İnsanlar dekorasyonda kendi trendlerini kendileri yaratıyor.

Dekorasyonda malzemeler farklı işlevlerde entegre edilecek!

Gönye Proje Tasarım, 2015 yılında ev dekorasyonuna hakim olması beklenen yeni trendleri açıkladı. Buna göre 2015, tek bir malzemenin bir bütünlük içinde farklı işlevlere entegre edildiği bir yıl olacak.

Vintage desenli karo tasarım modelleri!

2015 dekorasyon modasında, karo tasarımlar sıkıştığı yerden çıkacak ve mükemmel bir yükseliş gösterecek. Sıkça karşılaşacağımız bu tasarımlar evi daha şık bir görünüme sokacak. İşte Vintage desenli karo tasarım modelleri...

BSF Mobilya Tasarım İnşaat Yapı ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BSF Mobilya Tasarım İnşaat Yapı ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muammer Aksoy tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Mayıs'ta kuruldu.

Bakış Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakış Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Fehmi Kulaçoğlu, Mustafa Oğuz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi'nde kuruldu.

İdemm İnşaat Dekorasyon Mimarlık Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdemm İnşaat Dekorasyon Mimarlık Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Özel tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Bay Kan İnşaat Otomotiv Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limiyed Şirketi kuruldu!

Bay Kan İnşaat Otomotiv Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limiyed Şirketi, Bayram Kandiş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta Bağlarbaşı, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

5El Dekorasyon Mimarlık Danışmanlık Turizm ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

5El Dekorasyon Mimarlık Danışmanlık Turizm ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi, Tülay Beşir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Dekoranka Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekoranka Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Açıkalın tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Nisan 'da Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Kurbağalıdere Caddesi'nde kuruldu.

Cihangir Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Veysel Yücel tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan 2014 tarihinde Beyoğlu, Pürtelaş Hasanefendi Mahallesi'nde kuruldu.

Decolab Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Decolab Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Elif Şengül, Şule Dalan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Beykoz, Kanlıca Mahallesi, Halepli, Çeşme Sokak'ta kuruldu.

A Yapı Tasarım Mimarlık Proje Mobilya Dekorasyon Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Yapı Tasarım Mimarlık Proje Mobilya Dekorasyon Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlknur Namlısaraç tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu.

YDT Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YDT Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Özgür Torçuk tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan 2014 tarihinde Ümraniye, Yamanevler Mahallesi, Meltem Sokak'ta kuruldu.

Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda sergilenen 3 metrelik sandalye ilgi odağı oldu!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir firma tarafından üretilen ve "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı"nda sergilenen 3 metre boy, 300 kilogram ağırlığa sahip sandalye, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu...

Tez Dekorasyon ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tez Dekorasyon ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Müslüm Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Dekorasyon modası Haberi

Dekorasyon modası

Evlerimizin dekorasyonunu oluştururken önceliğimiz her zaman içinde çok daha rahat edeceğimiz ve kişisel özelliklerimizi yansıtan yaşam alanları yaratmak oluyor. Evinizi iç mimar gibi dekore etmek için küçük değişiklikler yeterli.


Evlerinizin dekorasyonunu oluştururken iç mimar olmanıza gerek yok!  İşte pratik çözümler ve küçük dokunuşlarla stilinizi ve kişisel özelliklerinizi yansıtan...