26 / 04 / 2024

dell monitör

dell monitör

Dell Technologies, daha üst düzey bir oyun deneyimi yaşatmak için gelişmiş netlik sunan ve sorunsuz bağlantı özelliği bulunan iki yeni Dell oyun monitörünü tanıttı. İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

SAMSUNG, 2023 Model M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörleriyle kullanıcılara tek bir monitörde eğlence, oyun, üretkenlik ve tasarım keyfini bir arada sunarak dünya genelinde beklentileri karşılayacak bir seviyeye çıkardı.

Casper bilgisayarın bu kampanyası Nisan ayına damga vuracak! 30 Nisan geçmeden acele edin 

Türkiye'de de kadim bir geçmişe sahip olan Casper bilgisayar, Paraf kartı olan müşterilerine casper.com.tr üzerinden yapılan bilgisayar, monitör ve aksesuar alışverişlerinizde peşin fiyatına vade farksız 12 taksit, tablet alışverişlerinizde 6 taksit fırsatı sunuyor. 

Honda CRV Nisan ayı fiyatları merak ediliyor! İşte 06 Nisan 2023 fiyat listesi

2023 CR-V standart sürücü yardımı teknolojisiyle donatıyor. Yeni standart kör nokta izlemenin yanı sıra, kompakt SUV artık bir sürücü dikkat monitörü, trafik işareti tanıma ve arka koltuk hatırlatıcısı ile birlikte geliyor.

Şok'ta teknoloji karnavalı! Bilgisayar 10799 TL, Monitör 3499 TL! yarına kadar sabredemeyeceksiniz

Hemen hemen her kategoride indirimler yapan ŞOK market, 29 Mart aktüel ürün kataloğunu duyurdu. Evindeki eksikleri tespit edip yarına hazırlanan vatandaş en çok teknoloji ürünlerinin bulunduğu kategoriye rağbet etti.

Rapor yayınlandı ve gerçek ortaya çıktı! 299 trilyon dolara düştü

Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF), “Küresel Borç Monitörü” raporuna göre: Küresel borçlar geçen sene, 2015'ten bu yana ilk kez senelik bazda azalarak 299 trilyon dolara düştü.

DELL'den Dünyada bir ilk! 6k çözünürlüğe sahip monitör

Kadim bir geçmişe sahip dünyaca ünlü DELL markası, IPS Black panel teknolojisine sahip dünyanın ilk 6K çözünürlüklü monitörünü tanıttı.

LG 50UP77006LB TV en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 18 Ocak 2023 fiyat listesi

 Geniş görüş açısına bayılacağınız LG TV'ler monitör olarakta kullanlabiliyor. Çok daha iyi kontrast ayarlarına sahip TV için araştırmalar yapılıyor  Peki, LG 50UP77006LB TVne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Samsung M7  Akıllı Monitörler en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

 Sade ve şık bir tasarıma sahip Samsung M7 monitörler Orta düzeyde yer kaplar, o kadar incedir ki, yine de monitörün önüne bir klavye yerleştirebilirsiniz.  Peki, Samsung M7  Akıllı Monitörler ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Oyun çılgınları bu haber sizin için! Bu özellik başka mönitörde yok

Dünyaca meşhur teknoloji geliştiricisi ASUS, Dünyanın ilk 540 Hz Monitörü olan 'ROG Swift Pro PG248QP'yi duyurdu.

Samsung Odyssey Ark 1000R kavisli oyun monitörü Türkiye’de satışta! Fiyatı belli oldu..

Teknoloji devi Samsung, Ağustos ayındaki gerçekleşen Gamescom 2022 kapsamında, en yeni oyun ekranları olan Odyssey Ark 1000R, Odyssey G70B ve G65B dahil olmak üzere Odyssey serisini tanıtmıştı. Peki yeni Odyssey serisi Türkiye’de ne kadara satışa sunulacak?

Dell, üst düzey oyun monitörünü satışa sundu! İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Dell Technologies, daha üst düzey bir oyun deneyimi yaşatmak için gelişmiş netlik sunan ve sorunsuz bağlantı özelliği bulunan iki yeni Dell oyun monitörünü tanıttı. İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Oyun tutkunları ŞOK’a koşacak! Gamerlar için birbirinden ucuz ürünler ŞOK'ta

ŞOK Marketten oyun tutkunlarını sevindirecek bir haber geldi. Oyun oynarken ihtiyacınız olan ne varsa 21-24 Mayıs tarihlerinde ŞOK Marketlerde satışa çıkacak. Monitörden klavye setine kadar yok yok… Peki hangi ürünler ŞOK Marketlere geliyor?

Teknosa'da LG 27GN880 Monitör'e 1260 TL indirim! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan LG 27GN880 Monitör'e 1260 TL indirim geldi! Peki, LG 27GN880 Monitör fiyatları ne kadar oldu? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

dell monitör Haberi

dell monitör

Dell Technologies, daha üst düzey bir oyun deneyimi yaşatmak için gelişmiş netlik sunan ve sorunsuz bağlantı özelliği bulunan iki yeni Dell oyun monitörünü tanıttı.

Oyun deneyimini bir üst seviyeye taşımak için tasarlanan Dell 32 4K UHD Oyun Monitörü (G3223Q), hem bilgisayarda hem de son çıkan konsollarda yoğun grafik içeren oyunları sağlayarak en güncel bağlantı seçenekleriyle net görüntü kalitesi sağlıyor.

4K Ultra HD çözünürlüğe, Fast IPS özelliğine ve VESA DisplayHDRTM 600 sertifikasına sahip olan monitör üstün netlik ve keskin ayrıntılar sunuyor. Bilgisayar oyunları için 144Hz değişken yenileme hızı ve HDMI 2.1 bağlantısı ile konsol oyunları için 120Hz'e kadar yenileme hızı, yırtılmayı ve takılmayı önleyerek akıcı bir oyun deneyimi yaşatıyor.

Monitör ayrıca AMD FreeSync™ Premium Pro teknolojisini de destekliyor. Monitörde bulunan yeni “Oluşturucu” modu,...