26 / 04 / 2024

DeMetsSabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı

DeMetsSabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı

Yıldız Holding "sorumlu beslenme" prensiplerini, "Sorumlu Beslenme İletişimi Kılavuzu" altında bir araya getirerek, Türkiye 'de bu alanda kılavuz belirleyen ilk gıda şirketlerinden biri oldu.

Kasarlı İnşaat Nakliye Peyzaj Tekstil Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasarlı İnşaat Nakliye Peyzaj Tekstil Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Beltson Gıda İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beltson Gıda İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Dinçer  Can Kemer ve İlker Can Kemer ortaklığında kuruldu.

Bilgililer Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgililer Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümranye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gen tarafından kuruldu.

Arda İlker Öztürk Mimarlık İnşaat Gayrimenkul ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arda İlker Öztürk Mimarlık İnşaat Gayrimenkul ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda İlker Öztürk tarafından kuruldu.

Pakyol Yapı İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pakyol Yapı İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Yılmaz ve Melik Polat ortaklığında kuruldu. 

İlkhalk Gayrimenkul İnşaat Su Ürünleri Turizm Gıda Tarım Ve Hayvancılık San. Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlkhalk Gayrimenkul İnşaat Su Ürünleri Turizm Gıda Tarım Ve Hayvancılık San. Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Eşkin tarafından kuruldu. 

Karabacak Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabacak Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kahraman Karabacak ve İlker Turna ortaklığında kuruldu. 

Yerdeniz Turizm Organizasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yerdeniz Turizm Organizasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İlker Bayraktar ve Sinan Buday ortaklığında kuruldu. 

Sezon Tur Taşımacılık Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezon Tur Taşımacılık Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İlker Çalışkan ve Cihan Kuytu ortaklığı tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Gezer İnşaat Emlak Nakliye Turizm Gıda ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezer İnşaat Emlak Nakliye Turizm Gıda ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, İlker Gezer ve Cengiz Gezer ortaklığında kuruldu.

Ertasan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertasan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ercan Akça ve Taner Akça tarafından 11 Eylül 2013 tarihinde 20 bin TL 'lik sermaye ile Arnavutköy 'de kuruldu...

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 450 bin liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde Akşemsettin Mahallesi 'nde Özgür Sarmusak, Barış Sarmusak ve Fatih Sarmusak tarafından kuruldu.

DeMetsSabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı Haberi

DeMetsSabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı

Son altı yılda United Biscuits, Gopa ve DeMet's olmak üzere dünya çapında üç önemli satın alım gerçekleştiren Yıldız Holding, "Sorumlu Beslenme İletişimi Kılavuzu" ile global arenada yerini sağlamlaştırırken, Türkiye'de gıdanın ve sağlıklı nesillerin geleceğine katkı sağlayacak bir çalışmayı da sektöre kazandırmış oldu.


Gıda sektöründe ilk Ar-Ge laboratuvarı, ilk hijyen laboratuvarı ve ilk inovasyon merkezini kurarak tüketicisini kaliteli ürünlerle buluşturmayı ilke edinen Yıldız Holding, toplumu güncel sağlık konularında bilgilendirmek için 2009 yılında da Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı'nı kurmuştu.


Kurucusu Sabri Ülker'in, "Kendim yemediğim, çocuklarıma yedirmediğim hiçbir şeyi tüketicime yedirmem" ilkesinden yola çıkan Yıldız Holding, daha sağlıklı bir yaşam için Ar-Ge çalışmalarından, genç yaşta dengeli beslenmenin öneminin yaygınlaştırılmasına kadar birçok alanda çalışmalarını sürdürüyor.


Sorumlu Beslenme İletişimi Kılavuzu


Türk gıda sektörünün standartlarının belirlenmesinde 70...