19 / 04 / 2024

Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri ödeme koşulları

Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri ödeme koşulları

Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri fiyat bilgisi kapsamında konut tiplerinden 98 metrekarelik alana sahip olan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 268 bin TL'den başlıyor

Ayışığı Vadi Evleri daire fiyatları!

Ayışığı Vadi Evleri daire fiyatları kapsamında konutların fiyatları 189 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor

Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri fiyat!

Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri fiyat bilgisi kapsamında konutların detaylı fiyat listesi haberimizde yer alıyor

Ayışığı Vadi Evleri örnek daire!

Ayışığı Vadi Evleri örnek daire görüntüleri haberimizin içinde yer alıyor

Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri fiyat listesi!

Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Demir İnşaat 3 projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı!

Demir İnşaat, Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına Demir Romance, Ayışığı Butik ve Demir La Vida projeleri ile katılıyor.

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Demir İnşaat'ta Kurban Bayramı'na özel kampanya!

Demir İnşaat, Kurban Bayramına yönelik düzenlediği kampanya kapsamında, "Demir Romance" ile "Demir La Vida" projelerinde yüzde 25 peşin, 0,55 faiz ve 120 ay vade imkanı sunuyor.

Demir İnşaat Anadolu'da kentsel dönüşüme açılıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Anadolu'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

Demir İnşaat'ta Babalar Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün en özel lokasyonunda yükselen projesi Demir Romance'ta Babalar Günü’ne özel, ''Yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim’’ uyguluyor.

Demir İnşaat'ın Türk Şehri projesine Ukraynalılardan yoğun ilgi!

Yurt dışındaki ilk projesini 80 milyon dolarlık yatırımla Ukrayna'da hayata geçiren Demir İnşaat'ın "Türk Şehri" projesine Ukraynalılar yoğun ilgi gösteriyor.Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, proje hakkında bilgi verdi.

Demir İnşaat Yakuplu Konutları satış ofisi!

Demir İnşaat Yakuplu Konutları satış ofisi iletişim için 444 2 116 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 800 adet dairenin yer aldığı projede satışların bu yıl Temmuz ayında başlaması öngörülüyor.

Yakuplu Demir İnşaat Projesi!

Yakuplu Demir İnşaat Projesi 6 blok halinde inşa edilecek. Dairelerin 1+1'den 3+1'e kadar farklı tipte tasarlandığı projenin bu yıl Temmuz ayında satışa sunulması planlanıyor.

Demir İnşaat'tan Yakuplu'ya 800 konut! Yeni proje!

İstanbul Yakuplu'da 500 milyon liralık yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan Demir İnşaat Yakuplu projesi Temmuz ayında satışa çıkacak. Projede 800 adet konut yer alacak.

Demir İnşaat'tan Sevgililer Günü'ne özel kampanya!

Sevgililer Günü’nde sevgililere özel anlar yaşatmak isteyen Demir İnşaat, Demir Romance ve Demir La Vida projelerinden ev alan sevgilileri Çırağan Sarayı’nda Sevgililer Günü yemeği hediye ediyor. Kampanya, 6-14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak.

Demir İnşaat projeleri yatırımcının yüzünü güldürdü!

İnşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat, 2015’te teslimatı yapılan Demir Romance, yapımı devam eden Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinde yüksek oranda prim sağladı.

Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri ödeme koşulları Haberi

Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri ödeme koşulları

Ayışığı Vadi Evleri projesi, Demir İnşaat tarafından Beylikdüzü içinde Avrupa Yakası'nda hayata geçiriliyor. Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri fiyat bilgisi öncesinde projeden bahsedelim...


Demir İnşaat Ayışığı Vadi Beylikdüzü satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 11 kattan oluşan 6 blok halinde yükselen Ayışığı Vadi Evleri Beylikdüzü teslim tarihi hemen olarak belirlendi. 


 


Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri fiyat bilgisi kapsamında 66 metrekare alana sahip olan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 189 bin liradan başlıyor. Projede toplam 489 konut bulunuyor. 


Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri fiyat listesi!

98 metrekarelik 2+1'lerin fiyatları 268 bin...