18 / 04 / 2024

Demir Romance Evleri fiyat listesi

Demir Romance Evleri fiyat listesi

Demir Romans Beylikdüzü iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 2 116 olarak belirlendi. Beylikdüzü Demir Romance projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 285 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Demir Romance Evleri fiyatları!

Demir Romance projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. İşte Demir Romance Evleri fiyatları...

Demir Romance'ta Babalar Günü'ne özel indirim fırsatı!

Demir Romance Evleri Demir İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde yükseliyor. Demir Romance projesinde Babalar Günü'ne özel, Temmuz'a kadar sürecek yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim uygulanıyor.

Demir Romance Beylikdüzü satış fiyatları!

Daire teslimlerinin hemen gerçekleştiği Demir Romance Evleri 776 tane daireden meydana geliyor. Demir Romance Beylikdüzü satış fiyatları 510 bin TL'den başlıyor.

Demir İnşaat Demir Romance fiyatları ne kadar?

1+1'den 4+1' e kadar farklı daire seçeneğine sahip Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Peki Demir İnşaat Demir Romance fiyatları ne kadar?

Demir Romance satılık daire fiyatları!

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Demir Romance satılık daire fiyatları ise haberimizin içinde yer alıyor.

Demir Romance Evleri'nde erken teslim!

Beylikdüzü’nün yeni çekim merkezi olan Demir Romance’de teslimler Temmuz ayında başlıyor. Demir Romance’te 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği bulunuyor.

Demir Romance daire fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat imzası ile yükselen Demir Romance Evleri'nde 776 adet konut bulunuyor. Satışları devam eden projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Demir Romance daire fiyatları ne kadar?

Demir Romance satılık villa!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance Evleri Kasım 2015 tarihinde teslim edilecek. Projede yer alan satılık villa konutlar haberimizde bulunuyor.

Beylikdüzü Demir Romance villa fiyatları!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance Evleri 776 daire, 28 villa, 58 dükkan ve 1 market ile hayata geçiyor. Projede yer alan villa fiyatları haberimizde bulunuyor.

Demir Romance Evleri teslim tarihi!

Daire fiyatları 394 bin liradan başlangıç gösteren Demir Romance Demir Romance Rezidans 28 villa, 776 daire ve 60 ticari birimden oluşuyor. İşte Demir Romance Evleri teslim tarihi...

Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi iletişim!

Daire fiyatları 394 bin TL'den başlangıç gösteren Demir Romance Evleri'nde yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel banka kredisi ile ödenebiliyor. İşte Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi iletişim bilgileri...

Beylikdüzü Demir Romance Evleri'nin teslimleri Ağustos'ta gerçekleşecek!

Demir İnşaat imzasıyla İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance Beylikdüzü, 776 rezidans konut, 28 adet villa ve 60 ticari birimle 37 bin metrekarelik alana inşa ediliyor.

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri!

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje E-5'e 5 dakikalık yürüme mesafesinde yükseliyor.

Demir Romance Evleri teslim tarihi!

Demir Romance projesinde satışlar devam ediyor. Projede 1+1, 2+14, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. İşe Demir Romance Evleri teslim tarihi...

Demir Romance Evleri fiyat listesi Haberi

Demir Romance Evleri fiyat listesi

Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunulan Demir Romans Beylikdüzü iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Demir Romans Beylikdüzü iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 2 116 olarak belirlendi. Demir Romance ne zaman teslim sorusuna 2015 yılının Ağustos ayı yanıtı veriliyor.


Demir Romance projesinde dairelerin alanları 66 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiyor. Demir Romance projesi 776 adet daire, 28 adet villa ve 60 adet ticari birimden meydana geliyor.


Demir Romance Evleri fiyat listesi!

1 oda 1 salon daireler 285 bin lira

2 oda 1 salon daireler 452 bin lira

3 oda 1 salon daireler 525 bin lira

3,5 oda 1 salon daireler 829 bin lira

4 oda 1 salon daireler 851 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Beylikdüzü Demir Romance ortak kullanım alanları arasında dinlenme ve...