27 / 04 / 2024

Demir Romance İstanbul nerede

Demir Romance İstanbul nerede

2015 yılında tamamlanacak olan İstanbul Demir Romance projesi, akıllı ev sistemine dair her türlü teknolojik olanağı kullanıyor. Projenin satış süreci devam ediyor. Peki, Demir Romance İstanbul nerede?

Demir Romance'ta ödemeler 3 ay sonra başlıyor!

Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde konumlanan Demir Romance'ta, sınırlı sayıdaki son daireler için yeni bir kampanya düzenlendi. "Evinizi Şimdi Alıp Hemen Evinize Taşının, Ödemeye Üç Ay Sonra Başlayın" kampanyası Mayıs 2016'ya kadar geçerli olacak.

Demir Romance Anneler Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Anneler Günü’ne özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile Demir Romance projesinden 09- 10 Mayıs tarihlerinde ev alan müşterilerine İstanbul’un en özel mekanı Çırağan Sarayı’ında bir akşam yemeği armağan ediyor.

Demir Romance Ağustos'ta teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance Ağustos'ta teslim edilecek. Atatürk Havalimanı’na da 15 dakika uzaklıkta olan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Demir Romance satış ofisi telefon!

Demir Romance satış ofisi telefon numarası 444 2 116 olarak belirlendi. Yüzde 25 peşinatta yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Demir Romance ticari alan fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilen Demir Romance ticari alanlarının satışları devam ediyor. Proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Peki Demir Romance ticari alan fiyatları ne kadar?

Demir Romance'ın 60 adet ticari alanı satışa sunuldu!

Demir İnşaat, İstanbul’un son yıllarda öne çıkan bölgesi Beylikdüzü’nde konumlanan Demir Romance projesinde yer alan ve sadece 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanları satışa çıkardı.

Demir İnşaat Demir Romance'ın ticari alanları satışta!

DEMİR İnşaat, İstanbul'un son yıllarda öne çıkan bölgesi Beylikdüzü'nde konumlanan Demir Romance projesinde yer alan ve sadece 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanları satısa çıkardı.

Demir İnşaat Demir Romance ödemeleri!

Daire teslimleri 2015 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşecek olan Demir Romance Konutları İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte Demir İnşaat Demir Romance ödemeleri...

Demir Romance Konutları iletişim!

Demir Romance Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daire tiplerinden oluşuyor.

Beylikdüzü Demir Romance Evleri'nin teslimleri Ağustos'ta gerçekleşecek!

Demir İnşaat imzasıyla İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance Beylikdüzü, 776 rezidans konut, 28 adet villa ve 60 ticari birimle 37 bin metrekarelik alana inşa ediliyor.

Demir Romance Beylikdüzü'nde yüzde 5 peşinat kampanyası!

1 oda 1 salon'dan 4 oda 1 salona daire tipleriyle 37 bin metrekarelik alana inşa edilen 776 daireden oluşan Demir Romance, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Beylikdüzü Demir Romance Rezidans iletişim!

Beylikdüzü Demir Romance Rezidans iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen projede 5 bin 141 metrekarelik sosyal tesis alanı yer veriliyor.

Demir Romance Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen Demir Romance konut projesi 60 tane ticari birimden meydana geliyor. Peki satışları devam eden Demir Romance Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Demir Romance İstanbul nerede Haberi

Demir Romance İstanbul nerede

Demir Romance, toplam 170 bin metrekarelik bir inşaat alanında 776 rezidans ve ticari birimlerden oluşuyor. Demir Romance İstanbul nerede sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinden meydana gelen Demir Romance projesi daire alanları 66 metrekare ile 283 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Sosyal aktiviteleri içerisinde açık yüzme havuzu, açık kapalı lounge alanları, yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları, kreş, dinlenme ve güneşlenme terasları, dans eğitim merkezi, squash, tenis kortu, Türk hamamı ve localar mevcut. Demir Romance projesinin toplam yeşil alan ve sosyal alan büyüklüğü 22 bin metrekare.


Proje 25 metrekare ile 800 metrekare arasında değişen 60 adet ticari birimden meydana geliyor.


Demir İnşaat imzasıyla hayata geçirilen proje metrobüs,...