19 / 04 / 2024

Beylikdüzü Demir Romance Rezidans iletişim!

Beylikdüzü Demir Romance Rezidans iletişim!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Beylikdüzü Demir Romance Rezidans iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen projede 5 bin 141 metrekarelik sosyal tesis alanı yer veriliyor.



Satış süreci devam eden projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Proje  Demir İnşaat  imzası taşıyor.


Beylikdüzü  Demir Romance  Rezidans iletişim için 444 2 116 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede dairelerin Ağustos 2015'te teslim edilmesi planlanıyor.


Yüzde 5 peşinat ödemesi yapılarak konut sahibi olunabilen Demir Romance Beylikdüzü Evleri 28 adet villa, 776 adet daire ve 60 adet ticari birimden oluşuyor.


Lokasyon olarak  AVM'lere, okullara ve E-5'e yürüyerek 5 dakikalık, havalimanına ise 15 dakikalık mesafede hayata geçirilen Demir Romance Residence İstanbul Beylikdüzü'nde yer alıyor.


Beylikdüzü Demir Romance Rezidans diyetisyen hizmeti, bilardo salonları, dinlenme ve güneşlenme terasları, yürüyüş yolu, dans eğitim merkezi, Türk hamamı, açık yüzme havuzu, tenis kortu,bisiklet parkuru ve kreş gibi sosyal imkanlardan meydana geliyor. 


Demir Romance Konutları nerede?

Adres: Adnan Kahveci Bulvarı Erdemli Cad. No: 3 Beylikdüzü / İstanbul


Beylikdüzü Demir Romance Rezidans iletişim

Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön