19 / 04 / 2024

demir romance konut fiyatları

demir romance konut fiyatları

Demir İnşaatın "Sevgi" temasıyla yükselen projesi Demir Romance, toplamda 7 bloktan, 776 rezidans konut, 28 villa, 60 ticari birimden oluşuyor.

Demir Romance Anneler Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Anneler Günü’ne özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile Demir Romance projesinden 09- 10 Mayıs tarihlerinde ev alan müşterilerine İstanbul’un en özel mekanı Çırağan Sarayı’ında bir akşam yemeği armağan ediyor.

Demir Romance Konutları Beylikdüzü!

Demir Romance Konutları Beylikdüzü projesinde çeşitli sosyal alanlar yer alıyor. Dairelerin 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede daire alanları 66 - 229 metrekare arasında değişiyor.

Demir Romance güncel fiyat listesi!

Demir Romance projesinde satışa sunulan dairelerin büyüklükleri 66 metrekareden başlıyor ve 229 metrekareye kadar ulaşıyor. İşte Demir Romance güncel fiyat listesi....

Demir Romance konut fiyatları!

Daire teslimlerinin 7 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Demir Romance Evleri'nde yer alan dairelerin alanları 66 ile 229 metrekare arasında değişiyor. İşte Demir Romance konut fiyatları...

Demir Romance İstanbul nerede?

2015 yılında tamamlanacak olan İstanbul Demir Romance projesi, akıllı ev sistemine dair her türlü teknolojik olanağı kullanıyor. Projenin satış süreci devam ediyor. Peki, Demir Romance İstanbul nerede?

Demir Romance'ta konut kredi faizleri 0,99'da sabitlendi!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde Akıllı ev teknolojileriyle öne çıkan projesi Demir Romance’de sınırlı sayıdaki son daireler için kredi faizlerinde 0.99’a demir attı.

Demir Romance'ta teslim Ağustos'ta!

Demir İnşaat'ın "Demir Romance" projesinde, konutların sahiplerine ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor. Beylikdüzü'ndeki proje 7 bloktan, 776 rezidans konut, 28 villa, 60 ticari birimden oluşuyor.

Demir Romance projesi teslimleri Ağustos 2015'te!

Demir İnşaatın "Sevgi" temasıyla yükselen projesi Demir Romance, toplamda 7 bloktan, 776 rezidans konut, 28 villa, 60 ticari birimden oluşuyor.

Beylikdüzü Demir Romance'ta 60 dükkan satışta!

Beylikdüzü'ndeki Demir Romance konut projesinde yaşam ağustos ayında başlıyor. Projede ticari alanlarını oluşturan Romance Çarşı'nın satışları da devam ediyor. Dükkanların metrekare satış fiyatı 6 bin liradan başlıyor.

Demir Romance daire fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat imzası ile yükselen Demir Romance Evleri'nde 776 adet konut bulunuyor. Satışları devam eden projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Demir Romance daire fiyatları ne kadar?

Demir Romance Konutları fiyat listesi!

Beylikdüzü Demir Romance 'ta yüzde 25 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan bedel banka kredisi ile ödenebiliyor. Projede 776 adet konut yer alıyor. İşte Demir Romance Konutları fiyat listesi...

Beylikdüzü Demir Romance Evleri'nin teslimleri Ağustos'ta gerçekleşecek!

Demir İnşaat imzasıyla İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance Beylikdüzü, 776 rezidans konut, 28 adet villa ve 60 ticari birimle 37 bin metrekarelik alana inşa ediliyor.

Demir Romance Konutları fiyatları!

Satış süreci devam eden Demir Romance konut projesinde 28 adet villa, 776 adet daire ve 60 adet ticari birim yer alıyor. Peki Demir Romance Konutları fiyatları ne kadar?

Demir Romance Residence Beylikdüzü!

Demir Romance Residence Beylikdüzü projesinde çeşitli sosyal yaşam alanları yer alıyor. Bu yıl içerisinde teslim edilecek olan projede 776 adet konut, 28 adet villa ve 60 adet ticari birim bulunuyor.

Demir Romance Evleri Beylikdüzü iletişim!

Demir Romance Evleri Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire teslimleri 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek olan konut projesi 170 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Havalimanına 15 dakikalık mesafede inşa edilen Demir Romance Beylikdüzü konut projesi 170 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Peki Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Demir Romance Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen Demir Romance konut projesi 60 tane ticari birimden meydana geliyor. Peki satışları devam eden Demir Romance Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Demir Romance konut fiyatları!

Toplamda 776 adet konut, 28 tane villa ve 60 tane ticari birimden oluşan Demir Romance konut projesi İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Demir Romance konut fiyatları ne kadar?

demir romance konut fiyatları Haberi

demir romance konut fiyatları

Beylikdüzü'nün konut vizyonunu değiştiren ve ezber bozan Demir Romance, sunduğu sosyal imkanlarıyla da örnek olarak gösteriliyor. Demir Romance projesi, Ağustos 2015'te sahiplerine teslim edilecek. 37 dönüm arazi içinde kat yükseklikleri 15 ile 18 arasında değişen 7 blok halinde inşa edilen projenin yüzde 90'ı tamamlanmış dununda ve ağustos ayında projenin teslim edilmesi planlanıyor. Demir İnşaat, Anneler Günü ne özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile Demir Romance projesinden 09- 10 Mayıs tarihlerinde ev alan müşterilerine Çırağan Saraylında akşam yemeği armağan ediyor. 



Yeni...