25 / 04 / 2024

Demir Romance projesi nerede

Demir Romance projesi nerede

Daire teslimlerin hemen gerçekleştiği Demir Romance projesi Demir İnşaat imzasıyla yükseliyor. Demir Romance projesi iletişim için 444 2 116 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Demir Romance'ta ilk teslimler 5 ay sonra başlıyor!

DEMİR İnşaat'ın ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı.Teslime beş ay gibi kısa bir zaman kalan projedeki 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı devam ediyor.

Demir Romance'ta yüzde 5 peşinat avantajı devam ediyor!

Demir İnşaat imzasıyla yükselen Demir Romans ödeme planı dahilinde kişiye özel avantajlı ödeme planları oluşturuluyor. İstanbul Beylikdüzü'den inşa edilen projede daire satışlarına devam ediliyor...

Demir Romance'ta konut kredi faizleri 0,99'da sabitlendi!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde Akıllı ev teknolojileriyle öne çıkan projesi Demir Romance’de sınırlı sayıdaki son daireler için kredi faizlerinde 0.99’a demir attı.

Demir Romance projesi iletişim!

Daire teslimlerin hemen gerçekleştiği Demir Romance projesi Demir İnşaat imzasıyla yükseliyor. Demir Romance projesi iletişim için 444 2 116 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance 776 tane daire, 28 tane villa ve 60 tane ticari birimden meydana geliyor.Peki Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Demir Romance'ta teslime son 1 ay!

Toplam 22 bin metrekarelik yeşil alan ve sosyal olanaklarıyla müşterilerine kaliteli bir yaşam sunan Demir Romance projesi, daha çok oturum amaçlı tercih edilen bir proje niteliğinde bulunuyor.

Demir Romance daire teslimleri Ağustos'ta!

Demir İnşaat'ın " Demir Romance " projesi kapsamında, konutların sahiplerine Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Demir Romance projesi teslimleri Ağustos 2015'te!

Demir İnşaatın "Sevgi" temasıyla yükselen projesi Demir Romance, toplamda 7 bloktan, 776 rezidans konut, 28 villa, 60 ticari birimden oluşuyor.

Demir Romance detaylı ödeme planı!

Demir Romance projesi 776 adet dairenin yanı sıra 28 adet villa ve 60 adet ticari birimden oluşuyor. Projede yer alan ticari alanların fiyatları konumlarına göre değişiyor. İşte Demir Romance detaylı ödeme planı...

Demir Romance ulaşım krokisi!

Ağustos ayında teslim edilecek olan Demir Romance projesi Beylikdüzü'nde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar tüm daire tipleri yer alıyor. İşte Demir Romance ulaşım krokisi..

Demir Romance Evleri Beylikdüzü iletişim!

Demir Romance Evleri Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire teslimleri 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek olan konut projesi 170 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Havalimanına 15 dakikalık mesafede inşa edilen Demir Romance Beylikdüzü konut projesi 170 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Peki Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Demir İnşaat Demir Romance satılık daire!

Demir İnşaat Demir Romance satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Demir Romance projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi...

Demir Romance Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen Demir Romance konut projesi 60 tane ticari birimden meydana geliyor. Peki satışları devam eden Demir Romance Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Demir Romance konut fiyatları!

Toplamda 776 adet konut, 28 tane villa ve 60 tane ticari birimden oluşan Demir Romance konut projesi İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Demir Romance konut fiyatları ne kadar?

Demir Romance projesi nerede Haberi

Demir Romance projesi nerede

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve  4 oda 1 salon şeklinde daire seçeneklerine sahip Demir Romance projesi Demir İnşaat tarafından yükseliyor. 


Demir Romance Evleri bisiklet parkuru, yürüyüş yolu, tenis kortu, açık yüzme havuzu, Türk hamamı ve bilardo salonları, dans eğitim merkezi, diyetisyen hizmeti, kreş, dinlenme ve güneşlenme terasları gibi sosyal alanlardan oluşuyor.


E-5'e, okullara ve AVM'lere yürüyerek 5 dakika, havalimanına ise 15 dakika yakınlıkta bulunan Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. 


Demir İnşaat Demir Romance fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat Demir Romance fiyatları 2 oda 1 salon dairelerde 510 bin TL'den, 3 oda 1 salon dairelerde 600 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Yüzde 25 peşin ödemelerde kalan bedel için banka kredisi kullanılabilen Demir Romance 776 tane daire, 28 tane...