25 / 04 / 2024

Demir Romance projesi iletişim!

Demir Romance projesi iletişim!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Daire teslimlerin hemen gerçekleştiği Demir Romance projesi Demir İnşaat imzasıyla yükseliyor. Demir Romance projesi iletişim için 444 2 116 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve  4 oda 1 salon şeklinde daire seçeneklerine sahip Demir Romance projesi  Demir İnşaat  tarafından yükseliyor. 


Demir Romance Evleri bisiklet parkuru, yürüyüş yolu, tenis kortu, açık yüzme havuzu, Türk hamamı ve bilardo salonları, dans eğitim merkezi, diyetisyen hizmeti, kreş, dinlenme ve güneşlenme terasları gibi sosyal alanlardan oluşuyor.


E-5'e, okullara ve AVM'lere yürüyerek 5 dakika, havalimanına ise 15 dakika yakınlıkta bulunan Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. 


Demir İnşaat  Demir Romance  fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat Demir Romance fiyatları 2 oda 1 salon dairelerde 510 bin TL'den, 3 oda 1 salon dairelerde 600 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Yüzde 25 peşin ödemelerde kalan bedel için banka kredisi kullanılabilen Demir Romance 776 tane daire, 28 tane villa ve 60 tane ticari birimden meydana geliyor.


Daire teslimlerinin hemen gerçekleştiği Demir Romance projesi iletişim için 444 2 116 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.  


Demir Romance ulaşım

Adres: Adnan Kahveci Bulvarı Erdemli Cad. No: 3 Beylikdüzü/İstanbul


Demir Romance Beylikdüzü iletişim

Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön