29 / 03 / 2024

Demir Romance ulaşım adresi

Demir Romance ulaşım adresi

Demir Romance projesinde daireler 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede toplam 776 tane daire yer alıyor. Peki Demir Romance Evleri nerede?

Adil Karaismailoğlu: Demir yolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Demir yolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık" dedi ve demir yolu hat uzunluğunun 17 bin 527 kilometreye ulaşacağını açıkladı.

Türkiye'nin demir yolu ulaşım sorunu mecliste!

Türkiye'nin demir yolu ulaşım sorunu 22 milletvekili imzasının yer aldığı gerekçe ile meclise taşındı. Türkiye için hayati önem taşıyan demir yolu taşımacılığının gelişmiş ülkeler seviyesine çıkartılması için Meclis araştırması açılması talep edildi..

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

Demir Romance'da teslimler Temmuz'da!

Demir Romance'da teslimler öne alınarak Temmuz ayında yapılacağı belirtildi. Müşterilerine erken teslim müjdesi veren Demir İnşaat 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1'lerden oluşan 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor.

Demir Romance'da erken teslim müjdesi!

Demir İnşaatı'ın Demir Romance projesinde teslimler Temmuz ayında başlıyor.Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, bir projeyi zamanından önce teslim etmenin önemli bir durum olduğuna dikkat çekti.

Demir Romance'ta teslime son 1 ay!

Toplam 22 bin metrekarelik yeşil alan ve sosyal olanaklarıyla müşterilerine kaliteli bir yaşam sunan Demir Romance projesi, daha çok oturum amaçlı tercih edilen bir proje niteliğinde bulunuyor.

Demir Romance’da teslimler Temmuz ayında başlıyor!

Beylikdüzü’nün yeni çekim merkezi olan Demir Romance’de teslimler Temmuz ayında başlıyor. Müşterilerine erken teslim müjdesi veren Demir İnşaat, bir projesini daha erken bitirmenin gururunu yaşıyor.

Kadir Koçdemir Bursa'daki ulaşım sorununa dikkat çekti!

Nilüfer Görükle Konutları'nda Bulgaristan göçmenleri ile bir araya gelen MHP Bursa milletvekili adayı Kadir Koçdemir, nüfus artışı ile birlikte gittikçe büyüyen ulaşım sorununa dikkat çekti.

Demir Romance Anneler Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Anneler Günü’ne özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile Demir Romance projesinden 09- 10 Mayıs tarihlerinde ev alan müşterilerine İstanbul’un en özel mekanı Çırağan Sarayı’ında bir akşam yemeği armağan ediyor.

Demir Romance satış ofisi telefon!

Demir Romance satış ofisi telefon numarası 444 2 116 olarak belirlendi. Yüzde 25 peşinatta yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Demir Romance satılık villa!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance Evleri Kasım 2015 tarihinde teslim edilecek. Projede yer alan satılık villa konutlar haberimizde bulunuyor.

Demir Romance teslim tarihi Kasım 2015!

Demir Romance Konutları 776 daire, 28 villa, 58 dükkan ve 1 market ile Beylikdüzü'nde hayata geçiyor. Projede yer alan dairelerin teslim tarihi 30 Kasım 2015 olarak belirlendi.

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri!

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje E-5'e 5 dakikalık yürüme mesafesinde yükseliyor.

Demir Romance ulaşım adresi Haberi

Demir Romance ulaşım adresi

Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilen Demir Romance projesinde teslimler 7 ay sonra gerçekleşecek. Projede toplam 776 tane daire yer alıyor.


Demir Romance Evleri nerede?

Beyliküdüzü'nde yükselen Demir Romance projesi metrobüse yürüyerek 5 dakika, E-5'e yürüyerek 5 dakika, AVM'lere yürüyerek 5 dakika, havaalanına 15 dakika, Tem'e 5 dakika, okullara yürüyerek 5 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


37 bin metrekare alan üzerinde yükselen Demir Romance projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Demir Romance Evleri'ndeki 1+1 fiyatları 285 bin TL'den, 2+1 fiyatları 452 bin TL'den, 3+1 fiyatları 525 bin TL'den, 3,5+1 fiyatları 829 bin TL'den, 4+1 fiyatları 851 bin TL'den başlıyor. 


Daire alanlarının 66 metrekare ile 229 metrekare arasında...