26 / 04 / 2024

Demir ürünleri korozyon kaplama

Demir ürünleri korozyon kaplama

Sıcak daldırma galvaniz (SDG) kaplamanın 150 yıldır kullanılan bir korozyondan koruma yöntemi olduğunu söyleyen Genel Galvanizciler Derneği Genel Sekreteri S. Burcu Akman, 2013 yılında yaklaşık 550 bin ton çelik SDG ile kaplandı dedi...

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketiİsdem Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Pumir İnşaat Orman Ürünleri Ve Demir Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pumir İnşaat Orman Ürünleri Ve Demir Çelik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çaka tarafından kuruldu.

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarıusta tarafından kuruldu.

Düşler Maden Pazarlama Orman Ürünleri İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düşler Maden Pazarlama Orman Ürünleri İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adalet Demir tarafından kuruldu.

Erse Sac İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erse Sac İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Demir tarafından kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Şeref Karabaş tarafından kuruldu.

Şırarr İnşaat Elektrik Metal Kimya Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şırarr İnşaat Elektrik Metal Kimya Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mert Demir tarafından kuruldu.

Şahdemir İnşaat Hırdavat Elektrik Ve Demir Çelik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahdemir İnşaat Hırdavat Elektrik Ve Demir Çelik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mahsun Demir tarafından kuruldu.

Yksl Orman Ürünleri İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yksl Orman Ürünleri İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Bahadır tarafından kuruldu.

Vkr Makina İnşaat Hırdavat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vkr Makina İnşaat Hırdavat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Kır tarafından kuruldu.

Demir ürünleri korozyon kaplama Haberi

Demir ürünleri korozyon kaplama

Sıcak daldırıra galvaniz (SDG) kaplamanın 150 yıldır kullanılan bir korozyondan koruma yöntemi olduğunu söyleyen Genel Galvanizciler Derneği (GALDER) Genel Sekreteri S. Burcu Akman, "2013 yılında yaklaşık 550 bin ton çelik SDG ile kaplandı. Ancak bu henüz yeterli bir miktar değil. Halen binlerce ton çelik korunmadığından korozyona uğruyor. Bu da hem kullanıldığı yapıyı tehlikeye sokuyor hem de bakım ve onarım maliyeti getirerek ülke ekonomisine yük oluyor" dedi. 



Demir ve çelik ürünlerin korozyona karşı zayıflığı olduğunu anımsatan S. Burcu Akman, korozyonu kontrol altına alma yolları arasında en avantajlısının sıcak daldırma galvaniz olduğunu kaydetti. Korozyona karşı yapısal çelikte kullanılan en yaygın yöntemin de sıcak daldırma galvaniz olduğuna işaret eden Akman, "Sıcak daldırma galvaniz, başta yapısal çelik olmak üzere inşaat, enerji, ulaşım, bağlantı elemanları,...