23 / 04 / 2024

demircan sitesi kentsel dönüşüm

demircan sitesi kentsel dönüşüm

Bağcılar Belediyesi 2019 yılında yaşanan depremde hasar gören Demircan Sitesi'nde hayata geçirilecek projeyle hak sahiplerini uygun şartlarda mülk sahibi yapacak.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışması başlıyor! Has Sitesi'nin temeli bugün atıldı!

İstanbul Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi olan Has Sitesi'nin temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

Tuzla Has Sitesi'ni TOKİ dönüştürecek! 232 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tuzla Has Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti: Rezerv alan ilan edilmişti, tahliye için 29 gün süre verildi!

Üsküdar Çengelköy’de bulunan 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti başladı. Evlerini tahliye etmek için 29 gün süre tanınan site sakinleri, Bakanlığa çağrıda bulunarak rezerv alan kararının iptal edilmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi, depremde 8 saniyede yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri büyük yıkıma neden oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi depremde sadece 8 saniyede yıkıldı.

KİPTAŞ Kaper Sitesi için düğmeye bastı! Kartal'a 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kaper Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle Kartal Yakacık'a 584 konutluk yeni proje geliyor. 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ Özevim Sitesi projesi için düğmeye bastı! Üsküdar'a 293 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileler için yeni konut projelerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için start verdi. Projenin ihalesi yarın yapılacak.

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

Üsküdar Özevim Sitesi'ni TOKİ dönüştürecek! 293 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Bağcılar Ece Sitesi kentsel dönüşüme giriyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. İstanbul Bağcılar'da deprem riski oluşturan Ece Sitesi'ndeki 327 konut için kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 

Bağcılar Demircan Sitesi'ndeki hak sahipleri uygun şartlarda mülk sahibi olacak!

Bağcılar Belediyesi 2019 yılında yaşanan depremde hasar gören Demircan Sitesi'nde hayata geçirilecek projeyle hak sahiplerini uygun şartlarda mülk sahibi yapacak.

Tuzla Birlik Sitesi'nde duran kentsel dönüşüme site sakinlerinden tepki!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan Birlik Sitesi'ndeki hak sahipleri, 4 yıldır inşaatı yapılmayan kentsel dönüşüme tepki gösterdi.

demircan sitesi kentsel dönüşüm Haberi

demircan sitesi kentsel dönüşüm

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bağcılar Belediyesi, depremde hasar gören Demircan Sitesi'nde hayata geçirilecek projeyle hak sahiplerini uygun şartlarda mülk sahibi yapacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bağcılar Belediyesi konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Fatih Mahallesi'nde yer alan Demircan Sitesinin durumuna ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'yla (TOKİ) yapılan görüşmeleri hak sahiplerine iletildiği belirtildi.

2019'da meydana gelen deprem sonrasında ağır hasar gören Demircan Sitesi'yle ilgili Bağcılar Belediyesi Konferans Salonu'nda hak sahipleri ile güncel bir toplantı gerçekleştirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ilgili yapılan görüşmeler sonucunda maksimum destek gördüklerini kaydeden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, hak sahiplerinin en uygun şartlarda mülk sahibi olacağını dile getirdi.

Bağcılar Demircan Sitesi'nin yer aldığı yerde büyük bir değişimin yaşanacağını dile getiren Lokman Çağırıcı, şöyle konuştu:

"45...