20 / 04 / 2024

Demirdöküm arge sertifikası

Demirdöküm arge sertifikası

Ar-Ge Merkezleri Zirvesi, 15 Kasım Cuma Günü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün katılımıyla başladı. İki gün süren zirvenin gündemi İnovasyon Ekosisteminde Ar-Ge Merkezlerinin Rolü olarak belirlendi...

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Sinen tarafından kuruldu.

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Demirdöküm 50 litrelik termosifon indirimde mi? Kaç TL? 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 4.400 TL’ye kadar alıcı bulan DEMIRDOKUM DT4 Titanium Digital 50lt Termosifon web’e özel fiyatıyla indirime girdi. Peki Demirdöküm termosifonun özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İndirimli fiyatı kaç TL’ye düştü?

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic Şirketi Bağcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Bekiroğlu tarafından kuruldu.

Emlak Katılım, 5 milyar liralık yeni kira sertifikası ihraç tavanı onayı aldı!

Şimdiye kadar 2 milyar 100 milyon lira tutarında 12 adet kira sertifikası ihracı gerçekleştiren Emlak Katılım, 5 milyar liralık yeni kira sertifikası ihraç tavanı onayı aldı...

Katılım Varlık Kiralama kira sertifikasının 4. kupon kar payı yüzde 5,4363!

Katılım Varlık Kiralama kira sertifikasının 4. kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 5,4363 olarak kesinleştirildi...

Siyah Beyaz Enerji Arge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyah Beyaz Enerji Arge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Fatih Elyıldırım tarafından kuruldu. 

DemirDöküm, yeni nesil klimasını tanıttı!

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, yeni nesil salon tipi kliması A 450 F’yi tüketicilerin beğenisine sundu.

DemirDöküm yeni kliması A 450 F’yi beğeniye sundu!

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, yeni nesil salon tipi kliması A 450 F’yi tüketicilerin beğenisine sundu.

DemirDöküm, 'Altın Şehir' Prag'da servislerini ağırladı!

Tüketicilerin kullanımına sunduğu ürünlerle sektörde birçok ilke imza atan DemirDöküm, yaşanan değişimler ile hizmet kalitesinin önemi hakkındaki paylaşımların yapıldığı organizasyon gerçekleştirdi.

DemirDöküm, Isparta’da ürün eğitimi verdi!

Sahip olduğu teknoloji, tasarım gücü ve uygulamaları ile sektörde öncü ürünlere imza atan DemirDöküm, düzenlediği toplantıda en hızlı ve etkin hizmeti müşterilerine sunmak için ürün eğitimi verdi.

DemirDöküm sektörün geleceğine ışık tuttu!

Tüketicilerin kullanımına sunduğu ürünlerle sektörde birçok ilke imza atan DemirDöküm, başarılarına bir yenisini daha ekledi. “Ar-Ge Merkezleri İyi Uygulama Örnekleri” toplantısında DemirDöküm sektörün geleceğine ışık tuttu.

DemirDöküm Türkiye pazarında payını arttıyor!

Almanya merkezli Vaillant Group bünyesine 2007 yılında katılan DemirDöküm, Türkiye pazarında payını arttırmayı sürdürüyor.

Demirdöküm arge sertifikası Haberi

Demirdöküm arge sertifikası

İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen zirvenin açılış konuşmalarının ardından “Ar-Ge Merkezi” olmaya hak kazanan kurumlar sertifikalarını Bakan Nihat Ergün’ün elinden aldılar.


Bu yıl içinde Ar-Ge Merkezi unvanı alan DemirDöküm’ün Bozüyük’teki Ar-Ge departmanı adına sertifikayı DemirDöküm CEO’su Dr. Axel Busch aldı.


Türkiye’de iklimlendirme sektörünün 60 yıllık lider markası DemirDöküm’ün Bozüyük’teki Ar-Ge Merkezi, Vaillant Group’tan yapılan teknoloji transferiyle, 5746 sayılı Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkındaki Kanun uyarınca Sanayi Bilim ve Teknoloji Bakanlığı kriterlerine uygun bir şekilde düzenlenerek 2013 yılı içinde Ar-Ge Merkezi olarak onaylandı.


Yapılan yatırımlar ve Vaillant Group’tan yapılan teknoloji transferi Bozüyük’ü, Vaillant Group’un Almanya’dan sonra ikinci sıradaki “yetkinlik merkezi” düzeyine yükseltti. Bozüyük’deki Ar-Ge faaliyeti sonucunda DemirDöküm, çevreye saygılı ve sürdürülebilir ekonomiye uygun yenilikçi ürünleriyle iki uluslararası ödül de aldı. 


Bu özellikleriyle DemirDöküm, bugüne...