26 / 04 / 2024

DemirDöküm ihracat 2014

DemirDöküm ihracat 2014

Isıtma, su ısıtma ve iklimlendirme sektörlerinde faaliyet gösteren DemirDöküm, üretimde ihracatın payını yüzde 22’ye çıkardı. Ciroda 600 milyon TL’ye yaklaşan şirket, Ar-Ge yatırımlarını da yıllık 10 milyon TL’nin üzerine çıkaracak.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Enzo Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık İhracat İthalat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Enzo Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık İhracat İthalat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Çinkay tarafından kuruldu.

Matessa Art Mimarlık Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matessa Art Mimarlık Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Acar tarafından kuruldu.

Mbm Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbm Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt tarafından kuruldu.

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Demirdöküm 50 litrelik termosifon indirimde mi? Kaç TL? 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 4.400 TL’ye kadar alıcı bulan DEMIRDOKUM DT4 Titanium Digital 50lt Termosifon web’e özel fiyatıyla indirime girdi. Peki Demirdöküm termosifonun özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İndirimli fiyatı kaç TL’ye düştü?

Kömür fiyatlarına yüzde 60 indirim yaptı! "Yine de kar ediyoruz!"

Rusya Başbakan Birinci Yardımcısı Andrey Belousov, Rus kömür üreticilerinin yüzde 50 ila 60 arasında indirimle ihracat yapmak zorunda kaldıklarını, fakat yine de kar elde ettiklerini açıkladı. Avrupa Birliği, ağustos ayında Rus kömür ithalatına yaptırım uygulamaya başlamıştı.

Ugk Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Dekorasyon Ve İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ugk Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Dekorasyon Ve İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Demirbaş tarafından kuruldu.

Aykazone Enerji Danışmanlık Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aykazone Enerji Danışmanlık Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahsen Yıldız ve Alper Kökmen ortaklığında kuruldu.

Mayfair İnşaat Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair İnşaat Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Rocco MArıa Beretta tarafından kuruldu.

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ömer Faruk İpekçi ve Yousef Alathar ortaklığında kuruldu.

Reska Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Reska Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Resül Karaaslan tarafından kuruldu.

Eraslan Mimarlık Mühendislik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraslan Mimarlık Mühendislik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Eraslan tarafından kuruldu.

DemirDöküm ihracat 2014 Haberi

DemirDöküm ihracat 2014


Isıtma, su ısıtma ve iklimlendirme sektörlerinde faaliyet gösteren DemirDöküm, üretimde ihracatın payını yüzde 22’ye çıkardı. Ciroda 600 milyon TL’ye yaklaşan şirket, Ar-Ge yatırımlarını da yıllık 10 milyon TL’nin üzerine çıkaracak. Şirket 2015’e yeni ve iddialı ürünleriyle girmeye hazırlanıyor. 


1954 yılından bu yana sektörde faaliyet gösteren Demir Döküm, 2007 yılında dünyanın önde gelen ısıtma sektörü üreticilerinden Alman Vaillant Group’un bünyesine katıldı. Yaklaşık bin 665 çalışanı bulanan şirket tüm üretimini Bozüyük’teki tesisinde yapıyor. 2007 yılından bu yana Bozüyük’teki fabrikalarına her yıl önemli oranda yatırım yaptıklarına dikkat çeken DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, yüzde 22 ihracat payı ile sektörde en fazla ihracat yapan üç firmadan biri olduklarını vurguladı. Son olarak 2014 yılında termosifon fabrikasının hatlarının yenilendiğini ifade eden Ertuna, son yedi yılda...