29 / 03 / 2024

DemirDöküm Nitromix CS Kaskad fiyatı

DemirDöküm Nitromix CS Kaskad fiyatı

DemirDöküm, ileri teknolojili ‘Nitromix CS Kaskad Sistemler’ ile maksimum düzeyde yakıt tasarrufu sağlıyor. DemirDöküm, enerji verimliliği alanında ürün gamını genişletiyor.İşte DemirDöküm'den Nitromix CS Kaskad...

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Demirdöküm 50 litrelik termosifon indirimde mi? Kaç TL? 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 4.400 TL’ye kadar alıcı bulan DEMIRDOKUM DT4 Titanium Digital 50lt Termosifon web’e özel fiyatıyla indirime girdi. Peki Demirdöküm termosifonun özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İndirimli fiyatı kaç TL’ye düştü?

DemirDöküm, yeni nesil klimasını tanıttı!

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, yeni nesil salon tipi kliması A 450 F’yi tüketicilerin beğenisine sundu.

DemirDöküm yeni kliması A 450 F’yi beğeniye sundu!

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, yeni nesil salon tipi kliması A 450 F’yi tüketicilerin beğenisine sundu.

DemirDöküm, 'Altın Şehir' Prag'da servislerini ağırladı!

Tüketicilerin kullanımına sunduğu ürünlerle sektörde birçok ilke imza atan DemirDöküm, yaşanan değişimler ile hizmet kalitesinin önemi hakkındaki paylaşımların yapıldığı organizasyon gerçekleştirdi.

DemirDöküm, Isparta’da ürün eğitimi verdi!

Sahip olduğu teknoloji, tasarım gücü ve uygulamaları ile sektörde öncü ürünlere imza atan DemirDöküm, düzenlediği toplantıda en hızlı ve etkin hizmeti müşterilerine sunmak için ürün eğitimi verdi.

DemirDöküm sektörün geleceğine ışık tuttu!

Tüketicilerin kullanımına sunduğu ürünlerle sektörde birçok ilke imza atan DemirDöküm, başarılarına bir yenisini daha ekledi. “Ar-Ge Merkezleri İyi Uygulama Örnekleri” toplantısında DemirDöküm sektörün geleceğine ışık tuttu.

DemirDöküm Türkiye pazarında payını arttıyor!

Almanya merkezli Vaillant Group bünyesine 2007 yılında katılan DemirDöküm, Türkiye pazarında payını arttırmayı sürdürüyor.

DemirDöküm Sürdürülebilir İklimlendirme Çözümleri Paneli gerçekleşti!

DemirDöküm, geleceğe dönük stratejilerini, sektörü bekleyen gelişmeleri ve tüketicilerin beklentilerini paylaştı. DemirDöküm CEO'su Dr. Axel Busch, "Sürdürülebilir İklimlendirme Çözümleri" panelinde konuşma yaptı.

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü'nden 2 yeni etkinlik!

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü “Sağlık Haftası kapsamında bisiklet turu ve doğa yürüyüşü olmak üzere iki etkinlik gerçekleştirdi. DemirDöküm çalışanları 12 km’lik zorlu bir yürüyüş rotasını tamamladı.

DemirDöküm, Nitron Condense yoğuşmalı kombisini tanıttı!

DemirDöküm, Nitron Condense Yoğuşmalı kombisini tüketicilerin beğenisine sundu. Nitron Condense; kompakt boyutları, yenilikçi metal görünümlü şık tasarımı ve kolay kullanımıyla dikkat çekiyor.

DemirDöküm Avrupa pazarına açılıyor!

Alman Vaillant'ın sahip olduğu DemirDöküm, Avrupa pazarı için Ar- Ge'ye bu yıl 11 milyon TL yatıracak. CEO Busch, "Yerel gücü koruyacağız" dedi..

DemirDöküm 2015’e yeni ürünlerle giriyor!

Üretimde ihracatın payını yüzde 22’ye çıkaran DemirDöküm ’ün Ar - Ge yatırımları yıllık 10 milyon TL’ye ulaştı. Şirket 2015’e yeni ve iddialı ürünleriyle girmeye hazırlanıyor...

DemirDöküm Nitromix CS Kaskad fiyatı Haberi

DemirDöküm Nitromix CS Kaskad fiyatı

Ar-Ge çalışmalarıyla yüksek yoğuşma teknolojisine sahip cihazlarla düşük enerji tüketimini hedefleyen DemirDöküm, enerji verimliliği alanında ürün gamını genişletiyor. DemirDöküm Ar-Ge Merkezi’nde geliştirilen ve Bozüyük Tesisleri’nde üretilen ‘Nitromix CS Kaskad Sistemler’ tüketicilerin beğenisine sunuldu. Cihazların uzaktan kumanda edilebilmesini sağlayan kumanda panosu, LCD ekranı, fonksiyonel ve kolay anlaşılır menüsü, anti-lejyonel özelliği ürünün öne çıkan diğer özellikleri. Nitromix CS Kaskad Sistemler, bireysel kullanımlarda da tasarrufu...