29 / 03 / 2024

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü'nden 2 yeni etkinlik!

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü'nden 2 yeni etkinlik!

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü “Sağlık Haftası kapsamında bisiklet turu ve doğa yürüyüşü olmak üzere iki etkinlik gerçekleştirdi. DemirDöküm çalışanları 12 km’lik zorlu bir yürüyüş rotasını tamamladı.



Dünya Sağlık Örgütü anayasasının 7 Nisan 1947’de yürürlüğe girişiyle birlikte tüm dünyada kutlanmaya başlanana Sağlık Haftası, DemirDöküm’de de coşkuyla kutlandı. Bu özel hafta için bisikletli yaşamı teşvik eden Sosyal Sorumluluk Kulubünün çalışmaları sonucunda, Sağlık Haftası süresince çok sayıda DemirDöküm çalışanı işe bisikletle gelip gitti.


Kampanyayı “Sağlıklı yaşam için sağlıklı gıdalar tüketmek, koşmak, spor yapmak yetmez, güzel olan doğamızı ve havamızı da korumamız gerekiyor.” diyerek duyuran DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü, iş yerine bisikletle gelerek trafik, gürültü ve çevre kirliliği gibi sorunlara dikkat çekti.


‘’Sağlığın için bir adımda sen at’’ sloganıyla hayata geçirilen doğa yürüyüşünde ise, DemirDöküm çalışanları 12 km’lik zorlu bir yürüyüş rotasını tamamladı ve ardından Bilecik civarındaki 7 göletten biri olan Bozcaarmut Göleti’ni ziyaret etti.


Geri Dön