29 / 03 / 2024

Demirdöküm İran'ın en büyük HVAC Fuarı'ndaki yerini aldı!

Demirdöküm İran'ın en büyük HVAC Fuarı'ndaki yerini aldı!

DemirDöküm, Ortadoğu’nun önemli iklimlendirme pazarlarından biri olan İran’ın başkenti Tahran’da, 17 -20 Ekim 2013 tarihleri arasında bu yıl 12.’si düzenlenen Uluslararası Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve İklimlendirme Fuarı’na katıldı....




Fuarda 24 farklı ülkeden iklimlendirme alanında faaliyet gösteren yaklaşık 319 firma, ürün ve hizmetlerini tanıtma imkanı buldu. DemirDöküm standı da fuarda yoğun ilgi gördü.


DemirDöküm, fuarda kombi, termosifon, şofben, panel radyatör ve solar ürünlerini sergiledi.


İran, DemirDöküm için odak pazarlardan biri ve bu nedenle daha önceki yıllarda olduğu gibi bölgenin en büyük fuarlarından biri olan Tahran HVAC Fuarı’na katılarak pazardaki varlığını ve kurumsal yapısını tanıtma ve ürünleri hakkında bilgi verme fırsatını yakaladı.


İklimlendirme sektörünün önemli ihracatçılarından olan DemirDöküm, katıldığı fuarlarla hedef pazarlardaki konumunu güçlendirmeye devam ediyor.


Konuyla ilgili olarak DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna şunları belirtti: “Asya, Avrupa, Amerika ve Ortadoğu’da 38’den fazla ülkeye ihracat yapan DemirDöküm, sunduğu kaliteli ürünlerle sektöründeki lider markalardan biridir. Önemli bir ihracat potansiyeline sahip olan İran’da da pazarı yakından takip ederek yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yurt dışındaki fuarlar mevcut ihracat hedeflerini geliştirmede ve yeni pazarlara ulaşmada bizim için büyük önem taşıyor. Bölgenin en büyük fuarlarından olan bu fuarda da ürünlerimizi tanıtma, yeni iş olanakları yaratma ve mevcut satış noktalarımızla buluşma imkanı bulduğumuz için memnunuz.”


 


Geri Dön