28 / 03 / 2024

Demirkırlar Camii bakım ve onarım çalışmaları

Demirkırlar Camii bakım ve onarım çalışmaları

TRABZON Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Demirkırlar Sanayi Sitesi içerisinde bulunan Demirkırlar Camii'nin dış cephesinin bakımı ve çatısı olmadığından sürekli su akıtan son cemaat yerinin üzerinin çatı yapılması sözünü yerine getiriyor.

Muğla Yaşlı Bakım Evi inşaatında sona gelindi!

Muğla İli sınırlarında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlar odalarının ve şoförler odalarının üyelerinin alın teri ile Muğla Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı Önderliğinde yürütülmekte olan. Yaşlı Bakım Evi inşaatı çalışmalarında sona yaklaşıldığı bildirildi.

Kütahya Saray Camii'nin bakım çalışmaları tamamlandı!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın, Saray Camii’nin bakım ve onarımının tamamlandığını, caminin önümüzdeki hafta içerisinde tekrar ibadete açılacağını bildirdi.

Bornova Köpek Bakım Rehabilitasyon Merkezi imar planı askıda!

İzmir Bornova Çamkule, Egemenlik ve Gökdere Mahalle sınırları içerisinde kalan yaklaşık 9.7 hektarlık alanda ''Belediye Hizmet Alanı - Köpek Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi '' 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı askıya çıktı...

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?

Asansör Yönetmeliği kapsamında monte edilmiş asansörleri ve aynı Yönetmeliğin yürürlüğe girmesinden önce monte edilmiş ve halen faal olan asansörleri kapsayan asansör bakımı ve işletmesi yönetmeliği gereğince, asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?

Asansör bakım sözleşmesi örneği!

Asansör bakım sözleşmesi, asansörün bakımı için apartman yöneticisi ve yüklenici firma arasında imzalanan sözleşme olarak karşımıza çıkıyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır? Asansör bakım sözleşmesi örneği..

Asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Asansör bakım yönetmeliği gereğince, asansörü monte eden veya onun yetkili servisi, monte edilen asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerini vermek zorunda oluyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Ulaşlı Mezarlık alanında bakım çalışması gerçekleştirildi!

Gölcük Belediyesi Mezarlık işleri Müdürlüğü ekipleri bir süre önce başlattıkları genel bakım ve temizlik çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bu yönde yapılan çalışmaların bir yenisi Gölcük Belediyesi Ulaşlı Mezarlığında gerçekleştirildi.

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi bakım onarım işi ihaleye çıkıyor!

İKN Ceza İnfaz Kurumları Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi'nde tadilat ve bakım onarım işi projelerinin hazırlanması işini 22 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da ihaleye çıkarıyor.

İbrahim Mart: İş yeri asansörlerine günlük bakım yapılmalı!

İbrahim Mart "Vinç tipi dediğimiz, asansörler, konutta kullandığımızdan farklı makinalar. İnşaattaki makina, ekipmanların çok daha sıklıkla kontrol edilmesi ve bakımının mutlaka düzenli olarak yapılması gerekiyor" dedi.

Hatay Havalimanı bina bakım onarım işi ihalesi iptal edildi!

Hatay Havalimanı Müdürlüğü bina bakım onarım işi Devlet Hava Meydanları işletmesi Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkmıştı. İhale için 29 Ağustos 2014 tarihinde iptal kararı alındı.

Demirkırlar Camii bakım ve onarım çalışmaları Haberi

Demirkırlar Camii bakım ve onarım çalışmaları

TRABZON Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Demirkırlar Sanayi Sitesi içerisinde bulunan Demirkırlar Camii'nin dış cephesinin bakımı ve çatısı olmadığından sürekli su akıtan son cemaat yerinin üzerinin çatı yapılması sözünü yerine getiriyor. 2013 yılının Kurban Bayramı öncesi esnafin bayramım tebrik etmek için gittiği Demirkırlar Sanayi Sitesi esnafının ve Demirkırlar Camii imamı Mahmut Dunay tarafından dile getirilen eksiklikler için Başkan Gümrükçüoğlu teknik ekiplerine gerekli incelemenin yapılması için talimat vermişti. Bunun üzerine Belediye, caminin dış cephesinde sıvası olmayan yerleri sıvatarak boyatarak camii güzel bir görünüme kavuşturdu. Son cemaat yerinin üzerinin belediye imkânları ile çatı yapılması için gerekli çalışmalar tamamlanarak inşaat çalışmalarına başlandı. Gümrükçüoğlu, İnşaat çalışmaları öncesi Başkanvekili Seyfullah Kınalı ve Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç ile Demirkırlar Camii'ni ziyaret ederek Cami...