20 / 04 / 2024

demirli vega maltepe ulaşım

demirli vega maltepe ulaşım

Demirli Vega Maltepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Demirli Vega Maltepe projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor

Konak Folkart Vega satış ofisi!

Konak Folkart Vega satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dikey bloklardan oluşan projenin mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılıyor. 

Folkart Vega Konak Eylül'de satışta!

Folkart Yapı yeni projesini İzmir Konak Halkapınar'da inşa edecek. Folkart Vega Konak projesi Eylül ayında satışa sunulacak. 

Folkart Vega satışları ne zaman?

Mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılan Folkart Vega projesi dikey bloklardan meydana gelecek. Peki Folkart Vega satışları ne zaman başlayacak?

Folkart Vega iletişim!

Folkart Vega iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Eylül ayında lansmanla beraber satışların başlayacağı projenin mimari çizimlerini TAGO Mimarlık yapıyor.

Folkart Vega Konak projesi!

TAGO Mimarlık tarafından tasarlanan Folkart Vega Konak projesi Folkart Yapı imzası ile İzmir Konak Halkapınar'da inşa edilecek...

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Türkan Demirli ve Erdal Demirli ortaklığında kuruldu.

Demirli Akyaka projesinin inşaatı devam ediyor!

Yoğun ilgi gören Demirli Akyaka projesinin inşaatı devam ediyor. Proje Kartal Yakacık bölgesinde inşa ediliyor.

Demirli Yapı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor!

2017 yılından umutlu olduğunu söyleyen Demirli Yapı Yönetim Başkanı İdris Demirli, Türkiye'ye güvendiklerini ve yatırımlara ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Abdulsamet Temel ve Bayram Aydın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emsa Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsa Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL arasında Esra Bayar tarafından değişiyor.

Demirli Park Plus Sahrayıcedit fiyatları!

Demirli Park Plus Sahrayıcedit fiyatları 2+1'lerde 875 bin TL'den başlıyor. Demirli Park Plus projesinde teslimler 2018'de yapılıyor...

Demirli 1453 İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirli 1453 İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Halit Demirli, Mekmet Demirli ve Kenan Demirli imzasıyla 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erenkaya İnşaat'tan Vega Residence projesi!

Mimar Hikmet Erenkaya ve oğlu Ulaş Erenkaya, sahibi oldukları Erenkaya İnşaat ile rezidansta çığır açacak, oldukça iddialı bir projeye imza atıyor. VEGA RESİDENCE’ta 1+1 daireler bile, normal şartlardaki 3+1 daire ile aynı genişlikte.

demirli vega maltepe ulaşım Haberi

demirli vega maltepe ulaşım

Demirli Vega projesi, Demirli Yapı tarafından Anadolu Yakası'nda Maltepe'de yükseliyor. Demirli Vega Maltepe iletişim bilgilerinden önce projeden bahsedelim. 


Demirli Vega Maltepe kapsamında 40 konut bulunuyor. Demirli Vega Maltepe Evleri kapsamında 2 blok bulunuyor. 


Demirli Vega Maltepe iletişim satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 




Projedeki dairelerin alanları 120 metrekareden başlıyor. Demirli Vega Maltepe ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. 


Demirli Vega Maltepe iletişim adres:  İdealtepe Mah. Rıfkı Tongsir Cad. No:37 / A Maltepe-İSTANBUL


Demirli Vega Maltepe iletişim

Telefon : (0216) 444 36 75

Web adresi :