19 / 04 / 2024

demsan

demsan

Taşyapı İnşaat ve Demsan, İstanbul Kadıköy’de Four Winds projesindeki devlet payına en yüksek fiyatı vererek ihaleyi kazandı. İkili projenin ihalalesini 530 milyon TL vererek kazandı...

Demsan Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsan Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülcan Demir ve Kadir Can Demir ortaklığında kuruldu.

Demsan Külekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsan Külekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün Rıfat Öztürk imzasıyla kuruldu.

Demsan Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demsan Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Hakan Kurul tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

MY Demsan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

MY Demsan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 3 milyon 400 bin TL sermaye ile bugün Esenler'de Esat Demirci kuruldu.

Demsan Mekanik Tesisat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsan Mekanik Tesisat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Karadağ tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi' nde kuruldu.

Taşyapı ve Demsan, Four Winds'in arsasını satın aldı!

Taşyapı İnşaat ve Demsan, İstanbul Kadıköy’de Four Winds projesindeki devlet payına en yüksek fiyatı vererek ihaleyi kazandı. İkili projenin ihalalesini 530 milyon TL vererek kazandı...

demsan Haberi

demsan


Taşyapı İnşaat, İstanbul Kadıköy’de Four Winds projesindeki devlet payına en yüksek fiyatı vererek ihaleyi kazandı.

Ankara Doğal Elektrik Kurumu’nun Kadıköy`deki maliye hazinesine sahip taşınmazlarının satışı ihalesine 530 milyon TL ile en yüksek teklifi Taşyapı –Demsan ortak girişim grubu verdi.


Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı  Proje bölünmesin, tek elden satılsın diye en yüksek teklifi verdiklerini ve ihaleyi kazandıklarını söyleyerek “Kazanan devlet oldu. Proje için hayırlı olsun” dedi.

Taşyapı’nın Four Winds Projesi, Anadolu Yakası’nın yaşam merkezi Bağdat Caddesi’nde, 44 dönüm yeşil alan içerisinde panoramik İstanbul, Adalar ve Çamlıca tepesine dokunan manzarasıyla, Kalamış ile Fenerbahçe marinalarına yakın konumuyla dikkat çekiyor ve 44 katlı 4 kuleden...