19 / 04 / 2024

Denge Ataşehir Rezidans

Denge Ataşehir Rezidans

Denge İnşaat projesi olarak yükselen Denge Ataşehir'de fiyatlar 383 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Ataşehir Denge Residence'ta 2+1'ler 525 bin TL!

Teslimlerinin Mayıs 2014'te gerçekleşeceği Denge Ataşehir projesinde, konut fiyatları 383 bin TL'den başlayıp 525 bin TL'ye yükseliyor...

Denge İnşaat Ataşehir'de topraktan satılık! 383 bin TL'ye!

Denge İnşaat Ataşehir'de fiyatlar 383 bin TL'den başlıyor. Denge Ataşehir Rezidans'ta 1+1 daireler 383 bin TL, 2+1 daireler 525 bin TL'den başlıyor...

Yasa çıktı, Denge 7 temel birden attı!

İNŞAAT sektöründe yurt dışı ağırlıklı olmak üzere 15 yıldır projeler üreten Denge İnşaat Mimarlık, yabancılara gayrimenkul satışının alanını genişleten Mütekabiliyet Yasası sonrası ertelediği yatırımları devreye almaya başladı.

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Pana, KentPlus Ataşehir'deki gayrimenkullerini Pana Yapım'a sattı!

Denge Yatırım Holding iştirak şirketi Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları, Ataşehir'de bulunan Kent Plus projesindeki bloklarını 35 milyon TL bedelle Pana Yapım Sinema Prodüksiyon'a sattı...

Ataşehir Buz Rezidans vurgununda yeni gelişme!

Ataşehir Buz Rezidans’ın arsasında yer alan parselin, hiç çalışmamış ve banka hesabı olmayan Nurhan Kahvecioğlu’nun üzerinden 2 milyon 152 bin TL bedelle satın alındığı tespit edildi.

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi!

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi 2019 yılı son çeyreği olarak belirtiliyor. Skymark Ataşehir projesinde tüm daireler 1+1 olarak planlandı...

Brandium Ataşehir'de yaşam sürüyor!

3.40 metre tavan yüksekliği, deniz manzaralı farklı tiplerdeki daireler, tüm rezidans hizmetlerinden yararlanabilecek mükemmel bir ev ve iş yaşantısı sunan home-ofis seçenekleriyle Brandium Ataşehir, bölgenin yeni gözde mekanı olmuş durumda.

Ataşehir'deki kaçak rezidansta ilk yıkım gerçekleşti!

Ataşehir'de, Mustafa Sarıgül'ün oğlunun da ortak olduğu firmanın yaptığı "Maritza" adlı rezidansın giriş kısmındaki kaldırıma kadar büyütülen market ve dükkânların bulunduğu alan mühürlenme korkusuyla tıraşlandı.

2006 yılında rezidans cenneti Ataşehir!

2006 yılında inşaat şirketleri İstanbul'un dört bir yanında yeni rezidans projelerine başlayacakmış. Aynı yıl rezidans rekabetinin yaşanacağı bölge olarak Maslak gösterilse de inşaat şirketleri yeni projelerini Ataşehir'de uyguluyorlarmış.

2006 yılında Ataşehir'e 'en büyük' rezidans!

2006 yılında Ağaoğlu İnşaat, Ataşehir'e dünyanın en büyük rezidansını inşa edecekmiş. My World projesinin içinde yer alacak, Andromeda ismini alan projede yer alanda daireler 165 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Ataşehir Suare Rezidans satış ofisi!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Rezidans satış ofisi telefon numarası (0216) 291 19 97 olarak belirlendi.

Ataşehir Belediye arazisine rezidans mı yapıldı?

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP’li milletvekili eşi Gamze İlgezdi, bir inşaat firmasıyla ortak olarak belediye arazisine rezidans inşa etmiş.

DRS Loft ve Rezidans Ataşehir'in cazibe merkezi olacak!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, kullanıcılarına sunduğu kişiselleştirilebilen, çağdaş mekan alternatifleriyle, Ümraniye ve Ataşehir arasında gelişmekte olan finans bölgesinin üst düzey konut ihtiyacını da karşılamayı hedefli

Trendist Ataşehir Rezidans teslim tarihi!

Trendist Ataşehir Rezidans teslim tarihi olarak 2016 Ekim ayı planlandı. Toplam 28 adet penthouse daireinin de bulunduğu proje 2 bin 500 adet daireden meydana geliyor.

Altunbüken Ümraniye'de ofis, Ataşehir'de rezidans projesine başladı!

Altunbüken Holding, gayrimenkul sektörüne Relux markasıyla girdi. Projelerini konseptlere ayıran Relux, Ümraniye’de ofis, Ataşehir’de rezidans projesine başladı.

Denge Ataşehir Rezidans Haberi

Denge Ataşehir Rezidans

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de inşa edilen Denge Ataşehir'da daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Denge Ataşehir Residence'ta konut sahibi olmak için banka kredisi kullanmak mümkün. Projede daire teslimleri Mayıs 2014'te yapılacak.


2 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Ataşehir  Denge'de satış sürecine devam ediliyor. Projede toplam 56 konut bulunuyor.




Denge Ataşehir Rezidans'ta satışına devam edilen 1+1 dairelerin fiyatları 383 bin TL'den, 2+1 konutların fiyatları 525 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Telefon: 444 29 82

Web Adresi: www.dengeinsaat.com

Merve...