19 / 04 / 2024

Denge Değerleme Dünya Kadastro Zirvesi

Denge Değerleme Dünya Kadastro Zirvesi

Denge Değerleme 20-24 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan Dünya Kadastro Zirvesi'ne katılacak. Dünya Kadastro Zirvesi Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

Dünya Şehir Maltepe'de 36 aya varan vade avantajı! 

2B Global Grup  tarafından yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 36 aya varan vade fırsatı devam ediyor.

Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatı!

2B Global Grup imzasıyla yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tek tek açıkladı!

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Merak edilen o soruya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yanıt verdi. İşte detaylar...

Dünya devi o modeli dünyada ilk kez Türkiye’de üretilecek! Dünyanın gözü o şehirde olacak!

Dünya devi Toyota, ilk şarj edilebilir hibrit aracını yeni Toyota C-HR'yi Dünyada ilk kez Sakarya'da üretecek. Toyota, Sakarya'da senede 75 bin adet batarya üretimine de imza atacak.

Türkiye'de dünya devi markaya soruşturma açılmıştı! Nedeni belli oldu işte soruşturma nedeni

Türkiye'de de faaliyet gösteren dünya devi Ferrero Fındık İthalat İhracat ve Ticaret AŞ'ye Rekabet Kurumu tarafından soruşturma başlatılmıştı. Soruşturmanın nedeni de belli oldu. Buna göre şirketin fındık alım sürecinde ihlalde bulunup bulunmadığı araştırılacak.

Atalay Değerleme Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Değerleme Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Dilek Atalay tarafından kuruldu.

Dünya bunu konuşuyor! Rus rublesi değerlendi; gerçek mi yapay mı?

Dünya gündeminde Rus rublesinin değeri konuşuluyor. Rusya Ukrayna Savaşından bir gün önce 81 olan ABD doları/Rus rublesi kuru bugün 76 lirayı gördü. Tü m yaptırımlara rağmen Rus rublesinin değer kaybetmemesi dünya gündeminde yer alıyor. Peki bu gerçek mi yapay mı?

İnşaat sektöründe yeniden değerleme sorunu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu bugünkü köşesinde inşaat şirketlerinde yeniden değerleme sorununu kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'İnşaat şirketlerinde yeniden değerleme sorunu' başlıklı yazısı...

Gayrimenkul değerleme sektöründen öğrencilere çağrı!

Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme sektörünün kuruluş ve gelişim süreçlerinin içerisinde bulunan duayen isimlerden biri olan Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, üniversite tercihlerini yaparak geleceklerini belirleyecek olan gençlere önemli tavsiyeler verdi. 

Martı GYO 2021-2022 dönemi için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Martı GYO tarafından 1 Nisan 2021-31 Mart 2022 hesap dönemi içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti almak üzere Aden Gayrimenkul Değerleme'nin seçilmesine karar verildi.

Vakıf GYO Aliağa dükkan değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir ili Aliağa ilçesinde konumlu dükkana ait değerleme raporu yayınlandı. 

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi açıldı!

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykuş tarafından açıldı.

Denge Değerleme Dünya Kadastro Zirvesi Haberi

Denge Değerleme Dünya Kadastro Zirvesi

Denge Değerleme 20-24 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan Dünya Kadastro Zirvesi'ne katılacak.


Ülkelerin, harita-kadastro ve coğrafi bilgi teknoloji sektörleri, uzman ve yöneticileri bir ilki gerçekleştirip, “Dünyamızın Kadastrosunu Yapalım” teması ile 20-24 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezinde bir araya gelmektedir. Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan etkinlik, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının himayelerinde Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce organize...