26 / 04 / 2024

Denge Değerleme kentsel dönüşüm

Denge Değerleme kentsel dönüşüm

Çevre Bakanlığı Kentsel Dönüşüm ve Altyapı Genel Müdürlüğü, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Piri Reis Derneği işbirliği ile Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13-14 Aralık 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul değerleme sektöründen öğrencilere çağrı!

Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme sektörünün kuruluş ve gelişim süreçlerinin içerisinde bulunan duayen isimlerden biri olan Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, üniversite tercihlerini yaparak geleceklerini belirleyecek olan gençlere önemli tavsiyeler verdi. 

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Omurga Gayrimenkul, 2021 yılı değerlemesi için Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Ata GYO 2021 değerleme şirketini seçti!

Ata GYO 2021 yılı için Epos Gayrimenkul Danışmanlık  ve Denge Gayrimenkul Değerleme ve  Danışmanlık  A.Ş. ile anlaştı...

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Deprem riski taşıyan illerde rantsal değil kentsel dönüşüm hayata geçirilmeli!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı yaptığı açıklamada, "Deprem riski taşıyan illerde rantsal değil kentsel dönüşüm hayata geçirilmeli" dedi.

Taşınmaz Değerleme Sistemi sektöre denge getirecek!

2019 yılı Cumhurbaşkanlığı yıllık programı içerisinde yer alan taşınmaz değerleme sistemi, sektördeki fiyat farklılarını ortadan kaldıracak ve tek fiyat getirecek. 

Özderici GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Artı Gayrimenkul Değerleme ve Denge Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı. 

Halk GYO Caddebostan binası 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kentsel dönüşüm sürecinde olan İstanbul merkezli Caddebostan binasının 2017 yıl sonu arsa payı değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Esenler Havaalanı Mahallesi 2. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 2. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşinin değerleme raporu yayınlandı.

TOKİ Antalya Serik kentsel dönüşüm hak sahipliği tespit değerleme bugün yapılacak!

TOKİ Antalya Serik kentsel dönüşüm hak sahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım, uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alım işi ihale usulü ile bugün yapılacak.

Esenler Kentsel Dönüşüm Alanı 2.Etap değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Esenler İlçesi Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 2.Etap yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kadastro Zirvesi'nde Değerleme ve Kadastronun ilişkisi vurgulandı!

93 ülkeden, 3100'ü aşkın delege ve ziyaretçinin katıldığı Dünya Kadastro Zirvesi'nde Değerleme ve Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı sektörünü temsilen Denge Değerleme A.Ş. yer aldı.

Denge Değerleme Dünya Kadastro Zirvesi'ne katılacak!

Denge Değerleme 20-24 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan Dünya Kadastro Zirvesi'ne katılacak. Dünya Kadastro Zirvesi Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Denge Değerleme kentsel dönüşüm Haberi

Denge Değerleme kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm ve Altyapı Genel Müdürlüğü, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Piri Reis Derneği işbirliği ile  Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13-14 Aralık 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Zirve’ nin organizasyonunu Denge Değerleme Genel Müdür Yardımcımız Sn. Ahmet Arslan yürüttüğü, Kentsel Dönüşüm Zirvesi Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum’ da gerçekleşecek olup, katılım ücretsizdir....