26 / 04 / 2024

denge yapı projeleri

denge yapı projeleri

Denge Yapı, tatil dönüşü ev almak isteyenler için projelerini kapsayan bir kampanya yaptı. “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyan yaz kampanyası avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşuyor.

Denge Yapı'dan Ramazan ayına özel kampanya!

Denge Yapı Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde Ramazan'a özel bir kampanya yaptı. Daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl ertelenirken, borcun kalan yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanılabiliyor.

Denge Yapı'dan annelere özel peşinatsız kampanya!

Denge Yapı, Anneler Günü için Mayıs ayında geçerli olacak bir kampanyaya imza attı. Şirketin Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde, daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl erteleniyor.

Denge Yapı'nın 2 projesi havadan görüntülendi!

Denge Yapı imzası ile İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe'de hayata geçirilen Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projeleri 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Abdullah Bayram kimdir?

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram kimdir? Abdullah Bayram sektöre ne zaman girdi? Abdullah Bayram, Denge Yapı'yı ne zaman ve nasıl kurdu? Denge Yapı projeleri nelerdir? İşte sorularınızın yanıtı...

Denge Yapı'da bahçe katı daireler 188 bin 150 liraya!

Şehrin içinde dört mevsim bahçe keyfi yaşamak isteyenler için Denge Yapı Sancaktepe’de yükselen Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde bahçe katı daireler tasarladı...

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Ant Yapı projeleri tamamlanıyor!

Ant Yapı projeleri tamamlanıyor. Yurt içinde ve dışında yeni projeler start alıyor.

Sancaktepe'nin en akıllı yatırımı Denge Towers!

Denge Yapı'nın Sancaktepe'de hayata geçirilen Denge Towers projesinde 120 daire ve 40 ticari birim bulunuyor. Daire fiyatlarının 380 bin TL'den başladığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. 

Yapı projeleri nelerdir?

Yapı projelerinin neler olduğuna ilişkin esaslara Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yer veriliyor. Peki, yapı projeleri nelerdir? Nasıl hazırlanır?

Denge Yapı, Urfa Güneş Enerjisi projesi için Sega Solar ile anlaştı!

Denge Yapı tarafından kurulan Hilvan Enerji, 385 dönüm arazi üzerinde 23,5 megavatlık güneş enerjisi santralinin kurulum çalışmaları için Sega Solar ile anlaştı. 25 milyon euro'luk yatırım değerine sahip olan Urfa Güneş Enerjisi projesinin, Mayıs 2017'de devreye girmesi bekleniyor.

Denge Towers Sancaktepe fiyatları 2016!

Denge Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Denge Towers Sancaktepe projesi 6 bin 40 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Denge Towers Sancaktepe fiyatları 2016 haberimizde yer alıyor.

Denge Towers güncel fiyat!

Denge Towers, Sancaktepe’de Denge Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje, 6 bin 40 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Denge Towers güncel fiyatları, 339 bin liradan başlıyor..

Denge Towers'ta yüksek kira getirisi!

Denge Yapı tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Denge Towers, kira getirisi en yüksek proje olma konusunda oldukça iddialı. Yatırımcısına yüksek kazanç sağlayan Denge Towers'tan 351 bin TL'ye alınan evlerde 2 bin TL'ye kadar kira geliri elde edilebiliyor.

Denge Yapı 60 ay 0 faiz kampanyasını bayrama kadar uzattı!

Konut ve ticari üniteleriyle Sancaktepe'ye yeni bir soluk getiren Denge Yapı, ağustos ayı için başlattığı kampanyasını bayrama özel uzatma kararı aldı.

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama Müdürü oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürlüğüne atandı. Pazarlama iletişimi disiplinin gerektirdiği tüm alt alanlarda deneyim sahibi olan Çavuşoğlu, uzmanlığını artık Mar Yapı projeleri için kullanacak.

denge yapı projeleri Haberi

denge yapı projeleri

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe 

Ada’dan yaza özel fırsat 



 Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl ertelenirken borcun kalan yüzde 75’lik kısmı için kredi kullanılabiliyor. Hemen teslim 515 daireden oluşan her iki proje de Sancaktepe’de yer alıyor



Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da bir kampanya düzenledi. “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyan kampanyadan yararlanıp Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’dan daire alanlar hem ev sahibi olmanın hem de yatırımlarını doğru adrese yapmanın keyfini sürecek. Kampanya kapsamında konut alıcısına avantajlı fiyatlar sunduklarını söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Kampanyamız hem oturum hem de yatırım amaçlı ev arayanlara özel ödeme...