26 / 04 / 2024

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş.'nin imzaladığı hasılat paylaşımı sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.

Halk GYO'nun yüzde 100 bağlı ortaklığı konumunda olan Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında, Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi,  642 ada 4 parsel ve 632 ada 12 parselde kayıtlı arsalar üzerinde geliştirilecek "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı konumunda olan Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında, Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi,  642 Ada 4 parsel ve 632 Ada 12 parselde kayıtlı arsalar üzerinde geliştirilecek "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için, %50 – %50 gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalanmıştır.

Dosya için tıklayın


Geri Dön