19 / 04 / 2024

Deniz Baykal kimdir

Deniz Baykal kimdir

CHP Antalya Milletvekili adayı Deniz Baykal, KKTC'ye su taşıyacak olan Asrın Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Sinan Kafadar kimdir? Ne iş yapar?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Sinan Kafadar kimdir? Ne iş yapar?

Mehmet Çitil kimdir? Ne mezunu?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sn. Mehmet Çitil kimdir? İşte ayrıntılar...

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Deniz GYO'da yönetim kurulu değişikliği!

Deniz GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olan Baykal Karacaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Yeliz Koraşlı Özdemir'in Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi.  

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Baykal Karacaoğlu, Deniz GYO'dan ayrıldı!

Deniz GYO'nun Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu, 31 Mart 2021 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. 

Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Muharrem Faik Öztunç kimdi? Muharrem Faik Öztunç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Mehmet Aydoğdu kimdir?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Mehmet Aydoğdu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Aydoğdu'nun biyografisi...

Ali Murat Dizdar kimdir?

Deniz Gayrimekul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali Murat Dizdar kimdir? Ali Murat Dizdar daha önce hangi görevlerde bulundu?

Mehmet Çitil kimdir?

Deniz Gayrimekul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Çitil kimdir? Mehmet Çitil daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Çitil'in biyografisi...

Deniz Baykal kimdir Haberi

Deniz Baykal kimdir

CHP Antalya Milletvekili adayı Deniz Baykal, KKTC'ye su taşıyacak olan Asrın Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin KKTC'ye su taşımasının müthiş bir olay olduğunu söyleyen Baykal, "İnşallah bu kendi aralarındaki barış sürecini de olumlu etkiler" dedi. Baykal, KKTC'ye su götüren projeyle ilgili şunları söyledi:


STRATEJİK OLARAK ÖNEMLİ

"Kıbrıs ile su bağlantısı kuruldu. Şimdi Türkiye suyu oraya taşımaya başladı. Bu konu stratejik olarak çok önemli ve müthiş bir olaydır. İnşallah bu kendi aralarındaki barış sürecini de olumlu etkiler. Eğer Kıbrıs'ta hata yapmaz ve doğru bir duruş sergilemeye devam edersek hem KKTC'nin varlığı ve geleceği, hem adadaki barış, hem de Türkiye'nin adayla coğrafi bir bütünleşme içine girmiş olması çok önemli bir...