26 / 04 / 2024

deniz baykal KKTC su temin projesini değerlendirdi

deniz baykal KKTC su temin projesini değerlendirdi

CHP Antalya Milletvekili adayı Deniz Baykal, KKTC'ye su taşıyacak olan Asrın Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Deniz GYO'da yönetim kurulu değişikliği!

Deniz GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olan Baykal Karacaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Yeliz Koraşlı Özdemir'in Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi.  

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Baykal Karacaoğlu, Deniz GYO'dan ayrıldı!

Deniz GYO'nun Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu, 31 Mart 2021 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. 

KKTC deniz geçişi isale hattı projesi meclis gündeminde!

KKTC deniz geçişi isale hattı projesine ve onarım işi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KKTC'ye elektrik 2017'de verilecek!

Türkiye’nin geçtiğimiz yıl Ekim ayında hayata geçirdiği ‘KKTC Su Temin Projesi’nin yankıları sürerken, KKTC’ye deniz altından kablo ile Türkiye’den elektrik götürülmesi projesi dikkatleri yeniden adaya çevirdi.

Ünlü inşaat patronu suikast iddiasıyla gözaltına alındı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesi olayıyla ilgili suç örgüt lideri Mithat Y. ve adamlarının gözaltına alındığı ortaya çıktı. Mithat Y. 6 yıl önce 300 bin dolar karşılığında dönemin CHP lideri Deniz Baykal'a suikast yapacağı iddiasıyla ilgili gözaltına alınmıştı.

KKTC'ye Su Temini projesinde sorunlar çözüldü!

TÜRKİYE’den KKTC’ye deniz altından askılı boru sistemiyle götürülen suyun işletmesi konusunda KKTC hükümetiyle çıkan kriz aşıldı ve hükümetler arası anlaşma imza aşamasına geldi.

KKTC’ye su temin projesi bugün Ankara’da Masaya yatırılacak!

Türkiye’den KKTC’ye deniz altından borularla getirilen “Asrın Projesi” olarak nitelendirilen “KKTC’ye su temin projesi” bugün Ankara’da Masaya yatırılacak. İleri istişare önerileri, Ankara’da yapılacak görüşmelerin ardından netleşecek.

Deniz Baykal ALTİD'i ziyaret etti!

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, “Turizm nezle olursa ülke ekonomisi zatürre olur” derken, ALTİD Başkanı Burhan Sili de “Turizm ve sektörünün de içinde yer alacağı bir karar mekanizması oluşturulmalı” dedi.

Deniz Baykal KKTC'ye Su Temin Projesi'ni değerlendirdi!

CHP Antalya Milletvekili adayı Deniz Baykal, KKTC'ye su taşıyacak olan Asrın Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

KKTC Su Temin Projesi hizmete girdi!

7 Mart 2011'de dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Alaköprü Barajı'nın temelinin atılmasıyla başlayan KKTC Su Temin Projesi hizmete girdi. Dünyada ilk kez uygulanan deniz boru hattı ile adaya su taşınacak.

KKTC'ye Su Temini Projesi dün start aldı!

'Asrın proje'si dün start aldı... 23 km Türkiye içinde karada, 80 km deniz altında, 3 km de KKTC sınırlarında olan eşsiz proje, dünyayı hayran bıraktı.

Asrın projesi için Alaköprü ve KKTC'de tören düzenlenecek!

Türkiye'den deniz altından borularla KKTC'ye ulaştırılan su Gecitköy Barajı'na akmaya devam ederken, projenin resmi açılış tarihi de kesinleşti. 17 Ekim'de hem Alaköprü hem de KKTC'de tören düzenlenecek. Erdoğan tören için KKTC'ye gelecek.

deniz baykal KKTC su temin projesini değerlendirdi Haberi

deniz baykal KKTC su temin projesini değerlendirdi

CHP Antalya Milletvekili adayı Deniz Baykal, KKTC'ye su taşıyacak olan Asrın Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin KKTC'ye su taşımasının müthiş bir olay olduğunu söyleyen Baykal, "İnşallah bu kendi aralarındaki barış sürecini de olumlu etkiler" dedi. Baykal, KKTC'ye su götüren projeyle ilgili şunları söyledi:


STRATEJİK OLARAK ÖNEMLİ

"Kıbrıs ile su bağlantısı kuruldu. Şimdi Türkiye suyu oraya taşımaya başladı. Bu konu stratejik olarak çok önemli ve müthiş bir olaydır. İnşallah bu kendi aralarındaki barış sürecini de olumlu etkiler. Eğer Kıbrıs'ta hata yapmaz ve doğru bir duruş sergilemeye devam edersek hem KKTC'nin varlığı ve geleceği, hem adadaki barış, hem de Türkiye'nin adayla coğrafi bir bütünleşme içine girmiş olması çok önemli bir...