29 / 03 / 2024

Deniz Beşe Şahinkaya eva

Deniz Beşe Şahinkaya eva

Eva Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Beşe Şahinkaya kimdir? Deniz Beşe Şahinkaya ne zamandan beri Eva Gayrimenkul bünyesinde çalışıyor? İşte Deniz Beşe Şahinkaya...

Küçük esnafa kira darbesi! İş yeri kiraları beşe katlandı, kirasını ödeyemeyen kepenk indiriyor!

Küçük esnaf fahiş orandaki kira artışlarından oldukça dertli. Geçen yıl 10 bin lira kira ödeyen bir esnaf bugün 50 bin liralık astronomik rakamlarla karşılaşırken, kirasını ve diğer giderlerini karşılamakta zorlanan çoğu esnaf kepenk kapatıyor.

Panorama Kuyumculuk Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama Kuyumculuk Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Beşe tarafından kuruldu.

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek! 7-13 Ocak Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak!

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek. Bu kapsamda Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak. İşte detaylar...

TOKİ beşinci etap il il kura çekimi takvimi belli oldu! 26 Aralık-13 Ocak kuraları peş peşe çekilecek! Ankara, Adana...

TOKİ beşinci etap kura çekiliş takvimi belli oldu. 26 Aralık-13 Ocak kuraları peş peşe çekilecek. Peki TOKİ çekiliş kurası bu hafta hangi illeri kapsıyor? İşte detaylar...

Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 55'e varan indirim! İşte Zen pırlanta beştaş yüzük 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Beştaş pırlanta yüzük almak isteyenler beştaş yüzüklerin fiyat listesini merak ediyor. Zen Pırlanta Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 55'e varan indirim yaptı. Peki Zen Pırlanta beştaş yüzük fiyatı ne kadar? İşte Zen Pırlanta beştaş yüzük 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

İstanbul Havalimanı'ndan mükemmel başarı! İlk beşe girdi

Official Aviation Guide’nin açıklamış olduğu rapora göre; İstanbul Havalimanı içinde bulunduğumuz ağustos ayında dünyanın en yoğun beşinci havalimanı oldu. İşte detaylar…

Global Bı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Bı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Beşeşler tarafından kuruldu.

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’ndan Beşiktaş'taki arazi için afiş!

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, Beşiktaş Ulus'ta tartışmalara neden olan arazi planının imarına yönelik parti binasına afiş astı.

Beşiktaş’taki eski askeri araziye kat artışı: 5'ten 8'e yükseldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen, ‘bina yükseklikleri zemin + 5 katı geçmesin’ talimatına rağmen İstanbul’un boyu uzuyor. Beşiktaş’taki eski askeri alanda kat artışı yapıldı. Kat sayısı 5'ten 8'e yükseltildi.

Özcan Deniz'den Feyza Aktan'a villa davası!

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan'da Zekariyaköy'deki villasında oturması nedeniyle dava açtı.

Deniz GYO Bahçeşehir AVM'de 2 bağımsız bölüm 6 milyon TL'ye satıldı!

Deniz GYO'nun Başakşehir'de bulunan ana gayrimenkulde konumlu, toplam KDV dahil 5 milyon 156 bin TL ekspertiz değeri olan E Blok içerisinde yer alan 4 ve 5 nolu bağımsız bölümler KDV dahil 6 milyon 18 bin TL tutarında bedel ile satışı yapıldı. 

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Deniz Beşe Şahinkaya eva Haberi

Deniz Beşe Şahinkaya eva

Deniz Beşe Şahinkaya kimdir?

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü 23 Ekim 2013 tarihinde (bugün) yapılan açıklamaya göre Deniz Beşe Şahinkaya oldu. 


Eva Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Beşe Şahinkaya, Sakarya Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümünden mezun. İş deneyimine ilk olarak sigorta sektöründe başlayan Deniz Beşe Şahinkaya, daha sonra değerleme ve danışmanlık alanlarında çalıştı.


Deniz Şahinkaya, Eva Gayrimenkul’deki görevinden önce 2007’den bu yana Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’de görev aldı.


Şahinkaya, daha önce de Mart 2006 – Şubat 2007 arasında Eureko Sigorta’da görev yaptı. 


Deniz Beşe Şahinkaya; Sermaye Piyasası Kurulu’nun vermiş olduğu Gayrimenkul Değerleme Lisansı’na ve ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri, İç Denetçi sertifikasına sahip. 


EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş.

EVA, Earned Value Analysis ve Economic Value Added tekniklerinin kısa adıdır. Ayrıca “değerlendirme” anlamına...