26 / 04 / 2024

Deniz Seki İskoçya

Deniz Seki İskoçya

Araziniz bir metrekare bile olsa dünyanın her yerinde lord ya da lady sayılıyorsunuz. Hoş değil mi? Hem bunun için İskoçya'ya gitmeye de gerek yok; yabancı şirketin Türkiye temsilciliği var

Konut fiyatlarındaki gidişat ne olacak? İstanbul’da daire mi, İskoçya’da şato mu, Manhattan’da gökdelen mi?

Sosyal medyada İskoçya’da bir şato ilanı ile İstanbul’daki bir daire ilanı oldukça fazla paylaşıldı. Peki konut fiyatları ne olacak? Ev alacaklar beklemeli mi? Yatırımcılar ne yapmalı? İşte detaylar...

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

İskoçya'daki Barlocco Adası minimum 150 bin sterline satışa sunuldu!  

İskoçya'nın batı kıyısı açıklarındaki Barlocco Adası, minimum 150 bin sterlin (3 milyon 670 bin Türk Lirası) fiyatla satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Yeni para birimi çıkışı gündeme bomba gibi düştü

İskoçya Bölgesel Hükümeti Başbakanı Nicola Sturgeon, İskoçya'nın İngiltere'den bağımsızlığını kazanması durumunda mümkün olan en kısa müddette yeni "İskoç sterlini"ni kullanıma koyacaklarını bildirdi.

Deniz GYO çıkarılmış sermayesini 800 milyon TL'ye yükseltmek için SPK'ya başvurdu!

Deniz GYO'nun 1 milyar TL TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 400 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında tamamı nakit karşılığı olmak üzere 400 milyon TL artırılarak 800 milyon TL'ye yükseltilmesine ilişkin SPK'ya başvuru yapıldı.

Deniz GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu!

Deniz GYO tarafından şirket ödenmiş sermayesinin 400 milyon TL'ye çıkarılması sebebiyle esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu.

İskoçyalı çiftin evlerini satma nedenine inanamayacaksınız!

İskoçya'da sakin bir yaşam sürmek isteyen çift, kırsal bir kasabaya taşınmıştı. Yanlarına inşa edilen ev ile hayalleri suya düşen karı koca mahremiyet gerekçesiyle evlerini satılığa çıkardı. 

Buradan 1100 TL'ye 1 metrekare arazi alan lady ve lord oluyor!

Türkiye'de, İskoçya'nın batı kıyısındaki tarihi Glencoe Bölgesi'nden 1 metrekarelik arazi alarak lady ve lord unvanına sahip olan 52 bin 500 kişi bulunuyor.

Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı!

Yalova'daki bir termal otelde konser veren sanatçı Deniz Seki, otelin 15 bin dolarlık kral dairesinde kaldı...

Deniz GYO sermayesini 150 milyon TL'ye yükseltmek için SPK'ya başvurdu!

Deniz GYO'nun çıkarılmış sermayesinin yüzde 200 oranında tamamı nakit karşılığı olmak üzere 100 milyon TL artırılarak 150 milyon TL'ye yükseltilmesine ilişkin hazırlanan izahnamemizin onaylanması talebi ile SPK'ya başvuruldu.

Bu adalar evden daha ucuz fiyata satılıyor!

İskoçya'nın Shetland kentinde bulunan Linga Adası, 250 bin sterline satışa çıkardı. 1934 yılından beri terk edilen ada Londra'daki evlerden daha ucuz fiyata satılıyor.

Deniz Albayrak: Acıpayam'da depremzedeler 1 yıldır konteynerlerde yaşıyor! 

Geçtiğimiz yıl 20 Mart'ta 5,5 büyüklüğünde depremle sarsılan Denizli Acıpayam'da evleri yıkılan aileler, hala konteyner evlerde yaşıyor. CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak, "160 aile konteynerlerde yaşıyor. Ev verileceği yardımda bulunulacağına dair söylentiler çıkarıldı. Bir yıl geçti ama kim

Deniz Seki İskoçya Haberi

Deniz Seki İskoçya

İskoçya'da bir şirket isteyene toprak satıyor, karşılığında lord-lady unvanını veriyor.


İskoçya’da yıllardır süren bir gelenek var. Eğer İskoçya topraklannda bir metrekarelik bile araziniz varsa, erkekseniz lord, kadınsanız lady ilan ediliyorsunuz. Şimdilerde İskoçya bu olayı hepten ticarete dökmüş. Devlet destekli Moon Estates şirketi aracılığıyla bir metrekarelik toprak satıyor, karşılığında size toprağınızın nerede olduğunu gösteren bir tapu belgesi ile birlikte lady ya da lord unvanınızı veriyorlar, İskoçya Hükümeti imzalı belge, sadece İskoçya topraklannda değil, dünyanın her yerinde geçerli.


Moon Estates şirketinin Türkiye temsilcisi ise Fırat Kurtoğlu isimli genç bir girişimci.


Fırat Kurtoğlu şirket ve sattıklan ürünle İngiltere’de Liverpool Üniversitesinde okurken tanışmış. Ürünü ilk önce kız arkadaşına hediye olarak almış.


Kız arkadaşının lady olmaktan ne kadar hoşlandığını fark edince Moon Estates firması ile iletişime geçerek Türkiye...