23 / 04 / 2024

deniz yıldızı görselleri

deniz yıldızı görselleri

Kartal Deniz Yıldızı adres bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Kartal 'da yaşama geçirilen proje kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor...

Deniz Yıldızı projesi!

Deniz Yıldızı projesi, DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Konutların satış sürecine devam edilen Kartal Deniz Yıldızı projesi, İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa ediliyor...

Deniz Yıldızı Kartal teslim tarihi!

Deniz Yıldızı Kartal teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. Deniz Yıldızı projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Anneler Günü’nde en çok Airfryer hediye edildi!  Anneler Günü’nün yıldızı; Airfryer

Anneler Günü'nün yıldızı Airfryer oldu. Bu Anneler Günü'nde hediye olarak en çok Airfryer tercih edildi. İşte detaylar...

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Gökçeada'daki Yıldız Koy'un imara açılmasına tepki!

İlk olarak 2010'da imar süreci başlayan Yıldız Koy için 2015'te 100 binlik plan kabul edilmişti. Şimdi ise 1/1000'lik imar planı, Gökçeada Belediye Meclisi'nde İYİ Partili üyelerin oyuyla onaylandı.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Aydın ortaklığında kuruldu.

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şahabettin Yolcu tarafından açıldı.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

deniz yıldızı görselleri Haberi

deniz yıldızı görselleri


Deniz Yıldızı projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal 'da yer alıyor. DKY İnşaat imzası taşıyan projenin satış süreci devam ediyor.


Kartal Deniz Yıldızı adres bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Kartal Deniz Yıldızı adres bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


173 konuttan meydana gelen DKY İnşaat Deniz Yıldızı projesinde; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.


Deniz Yıldızı kapsamındaki konutların büyüklükleri 70 metrekareden başlıyor, 150 metrekareye kadar yükseliyor.


Deniz Yıldızı Kartal fiyatları:

DKY İnşaat Deniz Yıldızı fiyatları için Deniz Yıldızı Kartal satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


DKY İnşaat Deniz Yıldızı projesinden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor.


Kartal Deniz Yıldızı nerede?

Kartal Deniz Yıldızı adres: Esentepe Mahallesi....