25 / 04 / 2024

deniz yıldızı satış ofisi

deniz yıldızı satış ofisi

Deniz Yıldızı Kartal iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. DKY İnşaat, 173 adet konutun yer aldığı Deniz Yıldızı Kartal projesinde ön talep toplamaya başladı.

Kartal Deniz Yıldızı ödeme planı!

Kartal Deniz Yıldızı ödeme planı ile ilgili detaylı bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz. Proje, Anadolu Yakası Kartal'da DKY İnşaat imzası ile hayata geçiriyor. Projede toplamda 173 konut yer alıyor.

Kartal Deniz Yıldızı satış ofisi!

İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen Kartal Deniz Yıldızı satış ofisi bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Deniz Yıldızı projesi!

DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen ve 173 konutu bünyesinde barındıran Deniz Yıldızı projesinin teslimleri 2014 yılında yapılacak. Projede; 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Altın Yıldız Endüstri İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Yıldız Endüstri İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz     Yıldırım, Ibrahım Fauzı  Alı Bader, Loway Fawzı Alı Bader ve Yousef Fauzı Alı Bader ortaklığında kuruldu. 

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi!

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen proje mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

Next Level Yıldız projesi!

Next Level Yıldız projesi Pasifik İnşaat tarafından Ankara Dikmen Vadisi'nde inşa ediliyor. Satışların henüz başlamadığı proje 400 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Next Level Yıldız projesi Ankara Dikmen Vadisi'nde Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 400 bin metrekare inşaat alanına sahip projede satışlar henüz başlamadı. 

Yıldız Holding 2 milyar dolarlık gayrimenkulünü satıyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Vahap Munyar bugünkü yazısında Yıldız Holding'in ihracata yükleneceğini ve 2 milyar dolarlık gayrimenkul satacağını açıkladı.

Yıldız Holding UCZ'yi satın aldı!

YILDIZ Holding, bir süredir market perakendeciliğinin en hareketli kuruluşlarından biri. ŞOK'u satın alarak sektöre adım atan Yıldız Holding, Diasa, Onurex gibi markaları da alarak büyümesini sürdürdü. İlerleyen süreçte Ciner Holding'ten UCZ'yi de satın alarak bu alandaki büyümesini iyice perçinledi

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Yıldız Towers Ankara teslim tarihi!

Yıldız Towers Ankara projesinde satışlar Ekim ayında başlayacak. Yıldız Towers Ankara projesinde konut, ofis ve ticari birimler yer alıyor...

Yıldız Towers Ekim'de satışta!

27 ve 30 katlı iki blok şeklinde yükselen Yıldız Towers Ekim'de satışa çıkıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.

Yıldız Park Modern satış fiyatları!

Yıldız Park Modern satış fiyatları 2+1'lerde 440 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslim edilen Yıldız Park Modern Evleri'nde banka kredili ödemeler yapılıyor...

Yıldız Holding Çin'e yöneldi!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, tek çatı yapılanmasının ardından ilk satın almayı Çin pazarından yapacaklarını söyledi.

Yıldız Holding, Fethiye Rixos Premium Oteli'nin satın aldı!

Yıldız Holding, lüks oteller zinciri Rixos'un Fethiye'de bulunan otelini 88 milyon TL + KDV bedelle satın aldı. Şirket, Orman Bakanlığı'ndan gereken izinleri alana kadar işlemleri gizli tuttu.

Yıldız Holding, pladis adıyla tek bir şirket çatısı altında birleşti!

Kasım 2014 yılında United Biscuits'i satın alarak tamamıyla global bir oyuncu olan Yıldız Holding, ana odağı olan bisküvi ve çikolata işlerini , pladis adıyla tek bir global şirket altında birleştirdi.

deniz yıldızı satış ofisi Haberi

deniz yıldızı satış ofisi


DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan Deniz Yıldızı projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da inşa ediliyor. Deniz Yıldızı Kartal iletişim bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Deniz Yıldızı Kartal projesinde ön talep toplanıyor. Kartal Deniz Yıldızı Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


Deniz Yıldızı Evleri Kartal projesinde dairelerin alanları 70 metrekare ile 150 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Deniz Yıldızı projesi 173 adet konuttan meydana geliyor.


Deniz Yıldızı Kartal iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayarak, Deniz Yıldızı satış ofisine ulaşabilirsiniz. Deniz Yıldızı Evleri tek blok olarak tasarlandı.


Kartal Deniz Yıldızı projesi Eylül 2016 yılında teslim ediliyor. Deniz Yıldızı projesi E-5 otoyoluna 1,3 kilometre, Pendik Marina'ya 2 kilometre, metroya 2,5 kilometre uzaklıkta...