25 / 04 / 2024

DenizBank İTÜ

DenizBank İTÜ

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği neticesinde tasarlanan, İstanbul Ticaret Odası’nın desteklediği ‘Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı’ kapsamında bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiri

DenizBank İTÜ ile kentsel dönüşümde işbirliği yapıyor!

Sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetler ile sektöründe farklılaşan DenizBank, İstanbul Ticaret Üniversitesi ile ‘Kentsel Dönüşüm’ alanında işbirliği gerçekleştiriyor.

İhtiyaç-taşıt-konut kredisi faizlerinde son dakika! Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank peş peşe açıkladı!

İhtiyaç-taşıt-konut kredi faiz oranları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki bankaların kredi faiz oranlarında son durum ne? Hangi banka kaç oranla kredi veriyor?  İşte Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank güncel faiz oranları...

DenizBank, Kıbrıs’a açıldı! KKTC Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesi faaliyete geçti!

DenizBank, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesini faaliyete geçirdi. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, amaçlarının ülkede erişilebilir, kesintisiz ve kaliteli bankacılık hizmetleri sunmak olduğunu söyledi.

Denizbank resmen coştu! Bu parayı sadece Denizbank müşterileri alacak!

Denizbank’tan evini yenilemek isteyenlere müşterilerine kampanya haberi geldi. Mobilya alışverişlerine 100 TL hediye edeceğini duyuran Denizbank, kampanyaya ilişkin detayları paylaştı.

Denizbank’tan ilaç gibi haber geldi! Ay sonuna kadar kartınıza hediye para yatacak!

Düzenlediği kampanyalara müşterilerini her zaman sevindirmeyi başaran Denizbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesinden duyurdu. Denizbank, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 300 TL kazanacağını paylaştı.

Denizbank'tan kaçıranı pişman edecek kampanya! Şartları sağlayan herkese 300 TL ödenecek!

Ücretlerin günden güne yükseliş göstermesi hedefiyle bankalar peşin gereksinimi olan müşterilerine ve avantajlı alışveriş yapılmasını sağlama hedefiyle devamlı kampanya yapıyor. Denizbank 300 TL ödeme yapacak! Peki koşullar neler? Katılım nasıl olur? Tüm ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Denizbank'tan EYT'lilere müjde! 10 bin TL'ye varan nakit promosyon!

Emekli maaşlarının artmasıyla başlayan promosyon kampanyaları EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle yeniden kızıştı. Son olarak Denizbank emekli promosyon kampanyasının detaylarını duyurdu.

Denizbank'tan emekliye çılgın promosyon! Bu fiyatları duyanlar hemen bankaya koştu

Türkiye'de Milyonlarca emekli vatandaşın yakın mercek altına aldığı  konunun ayrıntıları gün yüzüne çıktı. Mayıs ayı emekli promosyon rakamlarının yenilendiğini Denizbank açıkladı. İşte güncel emekli promosyonları.

Denizbank'tan Mayıs ayı atağı! Emekliler bu haberi duyunca sevinçten havalara uçacak

Denizbank Mayıs ayında da emeklilerin yüzünü güldürecek. Emekli promosyon rakamlarını güncellediğini duyuran banka  Milyonlarca emekliyi sevindirecek o haberi paylaştı. İşte güncel emekli promosyonları

EYT’lilere müjde! Denizbank'tan 10 bin TL’ye varan nakit promosyon! İşte detayları...

Denizbank nisan ayı emekli promosyon rakamlarını açıkladı. İşte Denizbank emekli promosyonuna dair tüm detaylar!

Denizbank'ın faizsiz kredi kampanyası devam ediyor! Son başvuru 31 Mart, kaçırmayın!

Bankaların kesenin ağzını açtığı bu dönemde, Denizbank yeni müşterilerine hoş geldiniz kampanyası kapsamında faizsiz kredi veriyor. Denizbank'ın faizsiz nakit avans kredisi için son başvuru tarihi ise 31 Mart 2023.

Denizbank'tan mükemmel atak! Bu promosyon tutarına 'yok artık' diyeceksiniz

EYT ile alakalı bütün eksikler giderilirken EYT yasası ile alakalı şekillendirmeler tamama ererken bankalarda müşteri çekmeyi amaçlayarak promosyon tutarlarını güncelliyorlar. Bir güncellemede Denizbank'tan geldi. Banka 10 bin TL vereceğini ilan etti ve şartları açıkladı.

Denizbank para musluğunu EYT’liler için açtı…10 bin TL’ye kadar ödeme var! Sayılı günler kaldı…

EYT’den emekli olacakların mutlaka bilmesi gereken bir duyuru yapan Denizbank, 10 bin TL’ye varan ödemeden yararlanmak için neler yapılması gerektiğini ayrıntılı olarak açıkladı.  Emeklilik dilekçenizi vermeden önce bilmenizde fayda var. İşte detaylar…

DenizBank İTÜ Haberi

DenizBank İTÜ

DenizBank ve İstanbul Ticaret Üniversitesi ‘Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Eğitim Programı’ için güç birliği yaptı


DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği neticesinde tasarlanan, İstanbul Ticaret Odası’nın desteklediği ‘Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı’ kapsamında bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiriliyor.


DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark: “Türkiye’nin dört bir yanında başarıyla hayata geçirdiğimiz kentsel dönüşüm projelerinde sahip olduğumuz bilgi birikimini, ülkemizin saygın üniversitelerinden İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliğinde eğitim programına taşıyoruz. Kentsel Dönüşüm uygulamalarında fark yaratacak, bu alanda uzmanlaşma fırsatı sağlayacak özel bir eğitim modelini hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. İşbirliğimizin hayırlı olmasını diliyorum.”

İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Baz: ’’ Önümüzdeki 20 yıl sosyal ve ekonomik hayatımızda rol alacak olan kentsel dönüşüm konusunda kendini geliştirmek...