25 / 04 / 2024

denizbank müşteri mevduatı

denizbank müşteri mevduatı

DENİZBANK, 2007'de dokuz aylık konsolide kárını geçen yılın aynı dönemindeki iştirak satış gelirlerinden arındırılmış kárına göre yüzde 23 artırarak 251 milyon YTL'ye yükseltti.

Bankaların 100 bin TL'nin 32 günlük mevduat getirisi ne kadar? Banka banka yenilenen mevduat faiz oranları!

Finans sektöründe rekabetin artması ile beraber bankalar da, kendilerine müşteri çekmek için yeni stratejiler yapıyorlar. Bu stratejilerden biri de uzun vadeli mevduat hesapları ile ilgili olarak yapılan düzenlemeler. Uzun vadeli mevduat hesapları ve kısa vadeli getirileri.

Peugeot Türkiye, ‘yılın en iyi müşteri markası' seçildi

Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası olarak seçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları... 

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Artık ev sahibi istediği saatte müşteri getiremeyecek!

Kiracı ve ev sahipleri arasında arabulucuya taşınan anlaşmazlıklara "satılık konutu alıcıya gösterme" de taşındı. Ankara'da meydana gelen olayda arabulucu, yüksek yargı kararları kapsamında konut malikinin istediği saatte müşteri getirmesini kişinin özel hayatına müdahale olarak değerlendirdi.

Tam 7 bankanın faiz getiri hesabı sil baştan değişti! İşte banka banka mevduat faiz hesabı...

Elinde nakit para bulunduran yatırımcılar için finansal geleceklerini şekillendiren en kritik etkenlerden biri mevduat faiz oranları oluyor. Bankaların bu oranları revize etmesi, müşteri kazanmak ve daha kârlı fırsatlar sunmak için düzenli olarak gerçekleşiyor. İşte banka banka mevduat faiz hesabı..

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

Uzaktan müşteri olma başvurularını 2023’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artıran Türkiye İş Bankası, görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığını bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de sunmaya başladı.

Denizbank resmen coştu! Bu parayı sadece Denizbank müşterileri alacak!

Denizbank’tan evini yenilemek isteyenlere müşterilerine kampanya haberi geldi. Mobilya alışverişlerine 100 TL hediye edeceğini duyuran Denizbank, kampanyaya ilişkin detayları paylaştı.

Koçtaş, toptan müşteri uygulamasıyla profesyonellere hizmet veriyor!

‘Toptan Müşteri’ uygulamasını devreye sokan Koçtaş, yapı ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren profesyonellere geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık hizmeti ve özel fiyat teklifleri gibi pek çok avantaj sunmaya başladı.

Denizbank müşterilerine temmuz ayında buradan para yatacak!

Gıdadan teknolojiye kadar her alanda kampanyalar düzenleyen Denizbank, şimdi de evcil hayvanı olan müşterilerine özel bir kampanya hazırladığını duyurdu. Denizbank, veteriner ve petshop harcamalarına 120 TL bonus verileceğini açıkladı.

Denizbank’tan bayram harçlığı! IBAN numaranıza para yatacak!

Her banka hem müşterilerini memnun etmek hem de yeni müşteri kazanmak için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, bir kampanya hazırlayan Denizbank, kampanyaya şartlarına uyan müşterilerin 125 TL kazanacağını duyurdu.

Emekliler müjde! Denizbank Haziran ayında yüzünüzü güldürecek

Müşteri kapma yarışında Denizbank emekli promosyonlarını yenilediğini ilan etti. Haziran ayında emeklilerin yüzünü güldürmeyi başaran Denizbank'a ilgi hayli büyük oldu. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası...

Denizbank müşterisi olanlar elini çabuk tutsun! Bu listede adınız varsa tam 75 bin sizin olacak!

Denizbank’tan müşterilerine dev kampanya müjdesi geldi. Denizbank kampanya kapsamı dahilinde tam tamına 75 bin TL ödeme yapılacağını resmi web sitesi üzerinden resmen duyurdu. Kaçırılmayacak bu fırsatı yetişen alır.

Denizbank'ın müşterisi olanlar yaşadı! Faizsiz 20 bin TL almak çok kolay!

Bankalar zaman zaman sundukları kampanyalar ile müşterilerini bir nebzede olsa rahatlıyor. Artan ekonomik zorluklardan dolayı pek çok kişi kredi imkanını değerlendiriyor. Bu noktada Denizbank müşterileri için sunduğu yeni kampanyasını duyurdu. Denizbank müşterisi olanlar faizsiz 20 bin TL alabilecek

Denizbank müşterisi olana 0,99 faizden 20 bin TL'ye kadar kredi fırsatı! Kampanya için son 8 gün!

Denizbank müşterisi olana kampanya başlattı. 0,99 faiz 20 bin TL’ye kadar banka kredi fırsatı sunuyor. Kampanya hakkında detaylar ve kampanya tarihler haberimizde...

denizbank müşteri mevduatı Haberi

denizbank müşteri mevduatı



Denizbank 2006'da Dexia'nın ana ortak olmasından önce finansal olmayan iştiraklerini satmıştı. 9 aylık dönemde toplam aktif büyüklüğünü 16 milyar 273 milyon YTL'ye ulaştıran banka, özkaynaklarını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 28 artırarak, 1 milyar 591 milyon YTL'ye taşıdı. Müşteri mevduatı 9 milyar 540 milyon YTL'ye yükselen Denizbank, yüzde 25 artışla kredi büyüklüğünü de 11 milyar 83 milyon YTL'ye ulaştırdı. Bankanın üçüncü çeyrek sonunda, toplam tüketici kredileri yüzde 34 artışla 2 milyar 274 milyon YTL'ye, ihtiyaç kredileri yüzde 31 artışla 1 milyar 359 milyon YTL'ye, konut kredileri de proje bazlı çalışmalar neticesinde yüzde...