25 / 04 / 2024

denizli 121 Dev Proje

denizli 121 Dev Proje

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve İncilipınar'ın ardından kent merkezinde inşa edilecek Karahasanlı ve Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu projesinde de ilk kazma vuruldu.

Denizli Yeşilyuva ve Söğüt’ün hayali gerçekleşiyor!

121 Dev Proje kapsamında milyonlarca liralık ulaşım yatırımlarına imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam’ın Yeşilyuva Mahallesi ile Çardak’ın Söğüt Mahallesi hattında bulunan 31 kilometrelik yolda çalışmalara başladı.

Denizli'de 121 milyon 200 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! 

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın yüz ölçümü 8 bin 80 metrekare olarak belirtildi.

Denizli Hayri Dev Kültür Merkezi açıldı!

Çameli'nin sosyal ve kültürel alanda en büyük ihtiyaçları arasında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayri Dev Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.

Denizli Hayri Dev Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, UNESCO tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi seçilen, üç telli cura ustası Hayri Dev'i adını taşıyan Hayri Dev Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Denizli Büyükşehir'den Tavas'a dev spor kompleksi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden biri olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamlandı. 

Denizli Sarayköy'ün yolları sil baştan!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında ilçelere yapılması planlanan sıcak asfalt çalışmaları son sürat devam ediyor.

Denizli Adil Beştaş Evi restore edildi!

Denizli’nin tarihine tanıklık etmiş binaları restore eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, 121 Dev Proje kapsamında 1940’lı yıllarda inşa edilen Adil Beştaş Evi’ni yok olmaktan kurtardı.

Denizli Acıpayam yüzme havuzuna kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımına devam edilen Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu’nun kısa zamanda açılacağını söyledi

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete giriyor. 8 Şubat 2017 Çarşamba gününden itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımı yeni köprülü kavşaktan sağlanacak.

Denizli Çal, Çivril ve Baklan’a dev alt yapı yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çal, Çivril ve Baklan ilçesindeki toplam 13 mahallede daha alt yapı atağı başlattı.

Denizli Baklan Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında Baklan ilçesine yapmayı planladıkları Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi inşaatının başladığını müjdeledi.

Denizli Baklan Kültür Merkezi projesi başlıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Baklan ilçesinde önemli bir yatırımı hayata geçiriyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 21 Dev Projesi kapsamında Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi projesinde çalışmaların başladığını bildirdi.

Denizli, yeni köprülü kavşağına kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete açılıyor.

denizli 121 Dev Proje Haberi

denizli 121 Dev Proje

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve İncilipınar'ın ardından kent merkezinde inşa edilecek Karahasanlı ve Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu projesinde de ilk kazma vuruldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "İnşallah Denizlimiz'de yüzme bilmeyen kalmayacak. Tesislerimizde ücretsiz yüzme eğitimleri vermeye devam edeceğiz" ifadelerinde...