19 / 04 / 2024

Denizli 2015 projeleri

Denizli 2015 projeleri

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas’ın Karahisar Mahallesi'ne yapılacak 10 milyon lira maliyeti bulunan alt yapı çalışmasının temeli Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı törenle atıldı.

Denizli'de yatırımlar hız kesmiyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bekilli ilçesini ziyaret etti. İlçenin ihtiyacı olan Bekilli Atık Su Arıtma Tesisi'nin temelini atan Başkan Zolan, 40 yıldır yapılması beklenen Kutlubey-Uşak yolunu hizmete açtı.

Denizli'nin 33 noktasında altyapı çalışması başladı!

Yüzyılın Dev Alt Yapı Projesini başarıyla hayata geçirerek kentin birçok noktasını Avrupa standartlarına kavuşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez 3 ayrı proje ile 10 farklı mahallede daha hayata geçirdiği dev alt yapı hamlesine başladı

Denizli'de 6 mahallenin altyapısı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli'nin Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler mahallelerinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı törenle başlatılan altyapı çalışmaları devam ediyor.

Denizli'nin içme suyu sorunu çözülüyor!

Denizli'nin içme suyu sorunu çözülüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Baklan'a bağlı 5 mahallenin içme suyu ihtiyacını gidermek için hat döşedi.

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı! 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı... 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ Denizli 2020 projeleri!

TOKİ Denizli 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Denizli 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Denizli 2020 inşaatı ne zaman? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatı ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Denizli 2020 projesi....

Denizli'deki toplu konut projeleriyle ilgili 13 soru TBMM'de!

Denizli'deki toplu konut projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Denizli yeni çevre yoluna kavuşuyor!

Denizli'de hayata geçirdiği ulaşım projeleri ile kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleceğe damga vuran projelerine son sürat devam ediyor.

Denizli Tavas Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ta hayata geçirilen projeleri inceleyerek inceleyerek vatandaşlarla kucaklaştı.

TOKİ'den Denizli Honaz'a 110 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. TOKİ'den Denizli Honaz'a 110 yeni konut geliyor.

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Denizli Honaz Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın vizyon projeleri arasında yer alan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı.

Denizli Pamukkale'ye 2 milyon TL'lik yol yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Karakurt ile Kale Mahallelerini birleştiren yolu, 2 milyon liralık yatırımla Pamukkale Belediyesi yapacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapılacak yolun kent trafiğini rahatlatacağını belirtti.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

DESKİ'nin 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ 2015 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir DESKİ’nin elde ettiği kurumsal kimlikle Ankara’da ve diğer büyükşehirlerde örnek olarak gösterildiğini söyledi.

Denizli Büyükşehir yatırımları 2015'e damga vurdu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2015'in Denizli'de yatırım yılı olduğunu vurgulayarak, gelir ve gider hedeflerinin gerçekleştirme oranlarına bakıldığında Büyükşehir Belediyesi bütçesinin çok başarılı olduğunu ifade etti.

Denizli 2015 projeleri Haberi

Denizli 2015 projeleri


Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas’ın Karahisar Mahallesi'ne yapılacak 10 milyon lira maliyeti bulunan alt yapı çalışmasının temeli Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle atıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli’de ne varsa Karahisar'da da o olacak’ dedik ve bu gün bu sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.


Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Tavas’ın Karahisar Mahallesi’nde yapılacak içme suyu ve kanalizasyon çalışmasının temel atma töreni yapıldı. Karahisar Mahallesi’nde yapılan törene, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye hizmet etmeye devam ettiğini belirterek, “Tavas’ın alt yapısı değişiyor. Denizli'de ne varsa Tavas ve mahallelerinde de...